Brun sovs hvordan?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. februar 2011

trunte89

IsabellaCiinea skriver:



Jah det er ikk andet for =)

¨Min medistersovs smager altid af rimelig meget =)



Godt at høre, så er der håb forude

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. februar 2011

FamilienSørensen

trunte89 skriver:



Super, tak, det prøver jeg



Husk at den skal røres helt ud før den kommer i gryden, ellers bliver det lidt ulækkert at støde på sådan en klump, for man kan ikke rigtig vide om det hele nu er rørt ud, når det først er i gryden

Og brug bare en terning det er rigeligt smag til med salt og peber, det virker HVER gang herhjemme

Anmeld

17. februar 2011

trunte89

Jacob&Kusuma skriver:



Husk at den skal røres helt ud før den kommer i gryden, ellers bliver det lidt ulækkert at støde på sådan en klump, for man kan ikke rigtig vide om det hele nu er rørt ud, når det først er i gryden

Og brug bare en terning det er rigeligt smag til med salt og peber, det virker HVER gang herhjemme



Mange tak for hjælpen

Anmeld

17. februar 2011

Filippa & Liva

Et lille tip:

put en lille smule creme fraise 38% i sovsen,

det giver en super lækker smag.

Anmeld

17. februar 2011

trunte89

BigBabyWish skriver:

Et lille tip:

put en lille smule creme fraise 38% i sovsen,

det giver en super lækker smag.



Det vil jeg prøve. Mener, at jeg har lidt tilbage.

Anmeld

17. februar 2011

Filippa & Liva

trunte89 skriver:



Det vil jeg prøve. Mener, at jeg har lidt tilbage.



Herhjemme er vi helt vilde med det ihvertfald..

Det giver sådan en lækker og lidt cremet smag i sovsen.

Held og lykke med det.

Anmeld

17. februar 2011

FamilienSørensen

trunte89 skriver:



Mange tak for hjælpen



Selv tak og held og lykke. Kram

Anmeld

17. februar 2011

Bom

Pisstt hvis den ikke altid skal være fedt fattig, så smager det også godt med en sjat fløde..

Anmeld

17. februar 2011

trunte89

Tulle Mus skriver:

Pisstt hvis den ikke altid skal være fedt fattig, så smager det også godt med en sjat fløde..



Det skulle det helst ha været, men 'kom til' at komme lidt i.

Anmeld

17. februar 2011

trunte89

BigBabyWish skriver:



Herhjemme er vi helt vilde med det ihvertfald..

Det giver sådan en lækker og lidt cremet smag i sovsen.

Held og lykke med det.



Tak, tror detgik ok

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.