Maggieh skriver:
det hele, hvis du gider
?
har opskrift på bunde men de er riigtig tykke :p så gerne det også 
Sukkerbrødsbunde :
3 æg
150 g sukker
2 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
125 g mel
Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Sigt resten af ingredienserne i og vend forsigtigt, til massen er ensartet.
Smøres ud på smurt bagepapir, på en bageplade. Bages ved 185 grader i 10-12 min. Vendes ud på sukkerdrysset bagepapir.
Hvid chokoladecreme :
200 g hvid chokolade
2½- 4 dl fløde, alt efter hvor kraftig i smagen, du vil have den
Varm fløden op til lige under kogepunktet, Tag den af varmen og rør hakket hvid chokolade i og rør til det er helt smeltet. Stil cremen på køl natten over og pisk den så op inden du lægger den i kagen.
Hindbærfromage :
400 g hindbær
100 g sukker
1 tsk vanillesukker
6 blade husblas
½ l piskefløde
Udblød husblasen i koldt vand i ca. 10 min.
Kog hindbærrene op med sukker og vanille. Når det har kogt i et par minutter tages det af varmen og den udblødte husblas røres i. Afkøl til stuetemperatur, og vend flødeskum i. Stil på køl til du skal lægge kagen sammen.
Bundene bliver ca, 1 cm tykke når de er bagt, men de er simpelthen så luftige så jeg personligt synes at hvis de var tyndere, vil man næsten ikke smage andet end fyldet 
Smørcremen laver jeg bare ved at piske en hel masse flormelis sammen med lurpak og 1 spsk varmt vand og 1 tsk vanillesukker 
Spørg hvis der er andet jeg kan hjælpe med 
Rikke
Anmeld