Rodfrugter i ovn

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

28. januar 2011

Bavianis

Tip: Put de udskårne rodfrugter i en pose, hvor du også hælder en smule olie, salt og evt krydderi (jeg plejer at bruge Urtegårdens krydderi). Luk posen og ryst - og voila, olie og krydderi er fordelt på alle stykkerne!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. januar 2011

TTM

Bavianis skriver:

Tip: Put de udskårne rodfrugter i en pose, hvor du også hælder en smule olie, salt og evt krydderi (jeg plejer at bruge Urtegårdens krydderi). Luk posen og ryst - og voila, olie og krydderi er fordelt på alle stykkerne!



Tak for rådet, det er også sådan jeg plejer og gøre når jeg laver kartofler i ovnen

 

 

et andet tip; Brug engangs-hansker til rødbederne, og orden dem til sidst... Så er man nemlig fri for blod-hænder

Anmeld

28. januar 2011

Mor til Frederic og Freya

TykkeTrunteMor skriver:

Halløj i gæve mad-mennesker

 

Hvilke rodfrugter bager i i ovn, og hvordan??

Havde tænkt på ;
Kartofler
Gulerødder
Løg

Men så løb jeg tør... Og er der nogle som har en fantastisk opskrift på hvor længe de skal ha'??

 

Hilsen fede



vi køber de der poser med blanded rodfrugter i og putter så selv ekstra gulerødder - løg - hvidløg og kryderri'er.

Vi skræller dem og ligger dem i et ildfast fad smurt i olie.

Det nye er at overhælde dem med madlavnings fløde og evt stoppe nogle bøffer med i fad også. 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.