TykkeTrunteMor skriver:
Halløj i gæve mad-mennesker 
Hvilke rodfrugter bager i i ovn, og hvordan??
Havde tænkt på ;
Kartofler
Gulerødder
Løg
Men så løb jeg tør... Og er der nogle som har en fantastisk opskrift på hvor længe de skal ha'??
Hilsen fede 
(til 8 personer)
Ingredienser:
400 gram Kartofler, skrællet vægt
400 gram Knoldselleri, skrællet vægt
400 gram Pastinak, skrællet vægt
400 gram Persillerod, skrællet vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt
400 gram Kålrabi (kålroe). rå
400 gram Jordskokker, skrællet vægt
1 dl. Olivenolie
1 spsk. Salt
1 tsk. Peber
1 tsk. Timian, tørret *
1 tsk. Rosmarin, frisk *
3 fed Hvidløg
Grønsagerne renses eller skrælles. Rodfrugterne skæres i mindre stykker, puttes i en skål eller plasticpose.
Olie, hvidløg og krydderier hældes over rodfrugterne og rystes godt, så olie og krydderier fordeles godt.
Hældes ud på bradepande eller ildfast fad og bages i ovnen ved 200 grader i 45-60 minutter.
Anmeld