Rodfrugter i ovn

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8.511 visninger
12 svar
0 synes godt om
28. januar 2011

TTM

Halløj i gæve mad-mennesker

 

Hvilke rodfrugter bager i i ovn, og hvordan??

Havde tænkt på ;
Kartofler
Gulerødder
Løg

Men så løb jeg tør... Og er der nogle som har en fantastisk opskrift på hvor længe de skal ha'??

 

Hilsen fede

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. januar 2011

ChatH

TykkeTrunteMor skriver:

Halløj i gæve mad-mennesker

 

Hvilke rodfrugter bager i i ovn, og hvordan??

Havde tænkt på ;
Kartofler
Gulerødder
Løg

Men så løb jeg tør... Og er der nogle som har en fantastisk opskrift på hvor længe de skal ha'??

 

Hilsen fede



rødbede, pastinak, persillerod.. det er vist dem vi bruger

Man kan få nogen fantastiske poser i netto til 10-15 kr for en pose blandet

Anmeld

28. januar 2011

ønskebørn74

TykkeTrunteMor skriver:

Halløj i gæve mad-mennesker

 

Hvilke rodfrugter bager i i ovn, og hvordan??

Havde tænkt på ;
Kartofler
Gulerødder
Løg

Men så løb jeg tør... Og er der nogle som har en fantastisk opskrift på hvor længe de skal ha'??

 

Hilsen fede



Sammen med de ting, pastinak og persillerod... Vendt i lidt olie, salt, peber og timian... evt. lidt hvidløg også.... MUMS...

Anmeld

28. januar 2011

ChatH

Chatarina skriver:



rødbede, pastinak, persillerod.. det er vist dem vi bruger

Man kan få nogen fantastiske poser i netto til 10-15 kr for en pose blandet



og plejer bare at hælde lidt olie over og noget hvidløg og så en halv times tid i ovnen

Anmeld

28. januar 2011

Ni-ko-li-ne

TykkeTrunteMor skriver:

Halløj i gæve mad-mennesker

 

Hvilke rodfrugter bager i i ovn, og hvordan??

Havde tænkt på ;
Kartofler
Gulerødder
Løg

Men så løb jeg tør... Og er der nogle som har en fantastisk opskrift på hvor længe de skal ha'??

 

Hilsen fede



knold selleri

persillerod

pastinat

søde kartofler

hvidløg

rødbeder....

du skræller og skærer i nogenlunde ens str... bager til de er møre... ca 1 time ved 200 grader, men det er alt efter str...

løgene skal som regen ikke have lige så lang tid som resten

Anmeld

28. januar 2011

Plysbjørnen

TykkeTrunteMor skriver:

Halløj i gæve mad-mennesker

 

Hvilke rodfrugter bager i i ovn, og hvordan??

Havde tænkt på ;
Kartofler
Gulerødder
Løg

Men så løb jeg tør... Og er der nogle som har en fantastisk opskrift på hvor længe de skal ha'??

 

Hilsen fede



(til 8 personer)

Ingredienser:

400           gram          Kartofler, skrællet vægt

400           gram          Knoldselleri, skrællet vægt

400           gram          Pastinak, skrællet vægt

400           gram          Persillerod, skrællet vægt

400           gram          Gulerødder, skrællet vægt

400           gram          Kålrabi (kålroe). rå

400           gram          Jordskokker, skrællet vægt

 

1                dl.              Olivenolie

1                spsk.          Salt

1                tsk.            Peber

1                tsk.            Timian, tørret *

1                tsk.            Rosmarin, frisk *

3               fed            Hvidløg

 

Grønsagerne renses eller skrælles. Rodfrugterne skæres i mindre stykker, puttes i en skål eller plasticpose.

 

 

Olie, hvidløg og krydderier hældes over rodfrugterne og rystes godt, så olie og krydderier fordeles godt.

 

Hældes ud på bradepande eller ildfast fad og bages i ovnen ved 200 grader i 45-60 minutter.

Anmeld

28. januar 2011

juni76

det smager også super godt hvis man kommer lidt honning på mens de bager. rødløg er også godt.

Anmeld

28. januar 2011

oo

normalt kommer vi kartofler, gulerødder, rødløg og porrer i ovnen med massere af hvidløg og ca. 1 spsk olivenolie over (og salt og peber) i omkring en time på 200 grader

Anmeld

28. januar 2011

Sara_S

Jeg plejer at bruge gulerødder, søde kartofler, pastinakker, jordskokker og almindelig kartofler og jeg skærer dem i små, nogenlunde lige store stykker. jeg bruger altis den dybe bradepande fra ovnen og rør dem med ekstra-jomfru olivenolie, salt, peber og ret meget FRISK timian.

Det smager SÅ godt!! 

Anmeld

28. januar 2011

TTM

Så står heeeeeele herligheden i ovnen... 

Det endte med;
Gulerødder
Kartofler
Pastinakker
Rødbeder

Jomfru-oliven-olie m. salt/peber/oregano/basillikum

Jeg har sat det ind ved 150 grader, og de får mindst 1 time... Jeg har samtidig en steg i ovnen som skal være i ved 150 grader i 1½ time

Glææææder mig sindsygt meget lige nu til om det smager lige så godt som det ser ud

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.