300 g digestive kiks knuses fint og blandes med 150 g smeltet smør. Massen trykkes godt i bunden af en springform og forbages i ca. 10 min ved 175 grader.
Lad bunden køle af
600 g philadelfiaost piskes med 2½ dl cremefraiche. tilsæt 1 dl sukker, 1 dl majsstivelse og 2 tsk vaniliesukker. Rør 3 æg i blandingen (ET AD GANGEN) og tilsæt 1 dl piskefløde.
smelt 200 g hvid chokolade over vandbad og bland det i fyldet. Hæld fyldet over kagebunden (stadig i formen, naturligvis - det er flydende
) og drys med blåbær. bag kagen ca 3 kvarter og sluk for ovnen. lad kagen stå i den slukkede ovn i ½ times tid og bage videre i eftervarmen.
Når kagen begynder at blive gylden (mens ovnen er tændt) skal der alufolie over så den ikke bliver for mørk. Kig til den efter 20-30 min og se hvordan den ser ud og hvis den ikke har fået farve endnu så vent med folien 
god appetit 
(i øvrigt at kagen MEGET længe om at køle af, så hvis man ikke vil spise den varm er det meget godt lige at have med i planlægningen
)
Anmeld