Betteisen skriver:
Hejsa...
Jeg har en RET god opskrift på kanelsnegle... De er aldrig blevet tørre og har altid fået mange komplimenter for dem.
300 g mel
100 g margarine
1 pk gær
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
1 æg + 1 æg til pensling
1 dl mælk
Fyld:
150 g margarine
150 g mørk farin
3-6 tsk. kanel (efter smag)
1 spsk. mel
Lav evt lidt ekstra fyld
Margarinen smeltes og afkøles med mælken
Gær, æg salt og sukker tilsættes
Melet røres i og dejen æltes.
Skal hæve overdækket ca ½ time.
Fyldet røres sammen
Dejen rulles ud og fyldet smøres på i et jævnt lag (men gerne mest fyld, der hvor dejen rulles fra)
Dejen rulles sammen som en roulade og skæres ud i passende skiver
Hæver ca 20 min og pensles med æg
Bages i 8-10 min ved 225 grader
Husk glasur som pynt
GOD fornøjelse
Hmmmm de lyder gode dem prøver jeg:-)) Tak
Anmeld