StephanieJ skriver:
Altså en gang hakkede dåse tomater og så bare løg, hvidløg og krydderier der blendes? 
Basilikummen, bruger du den i krydderi-form eller frisk?
Og og og, er det hele bare på gefühl?
Jeg har nemlig en opskrift på noget tomatflødesovs, men den er bare så tam i smagen
Vil gerne en der er cremet og super lækker!
Din lyder rigtig lækker. Tak 
Jeg har lige luret i skabene, hvad det er ejg plejer at bruge, og faktisk så er det de flået tomater der er tilføjet Basilikum og et-eller-andet- andet, som jeg ik lige kan huske!?
Måske Oregano!?
Til en dåse tomat, bruger jeg et løg, og 4-5 fed hvidløg.. (Jeg ÆÆlsker hvidløg
) Og så vil jeg skyde på at der kommer en tsk. paprika i.. Og så salt og peber efter smag... jeg svitser lige løgene lidt møre først, og så kommer jeg det andet i.. Så står det i 10-15min. og små koger, og så får det en tur med stavblenderen, og så fløde i og et opkog igen!! MMhh.. Måske ejg selv skulle ha det i dag!!

Stine og Lisa.
Anmeld