Her kommer så kageopskriften.
1 1/2 dl mælk
150 g mørk chokolade
50 g mørk farin
1 tsk. vanillie sukker
100 g smør
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Glasur:
150 g sigtet flormelis
3 spsk. smeltet smør
1 tsk. vanillie sukker
2 spsk stærk kold kaffe
Pynt:
Knust Daim
Chokoladen smeltes i mælken. Farin og vanillie sukker røres i. Blanding stilles herefter til afkøling.
Smør, sukker og æg røres sammen og blandet herefter med chokolade blandingen.
Mel og bagepulver blandes og vendes i chokolade blandingen.
Dejen kommes i en raspdrysset springform og bages ved 200 grader i 30 -40 minutter på nederste rille.
Rør glasuren sammen og smør den på den kolde kage.
Knus daimen i en plastikpose og drys den ud over kagen.
Anmeld