hvilken dej og hvilken creme?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. januar 2011

Anasmor

idamaria83 skriver:



hvis det er til regnbuekagen, ville jeg ikke vælge en mousse, som der er forslaget her, men hellere en smørcreme tilsat appelsinsmag. Jeg laver altid denne her:

palmin-smørcreme:

225 g smør-stuetemp

225 g palmin-stuetemp

900 g flormelis

3 tsk vanille extract (klar hvis cremen skal være så hvid som muligt) - den erstatter jeg så med denne: http://specialkoebmanden.dk/alt-til-bagning-kager-is-9/essenser-aromaer-13/orangeolie-30-ml-1648.html - smag dig frem!

5-6 spsk koldt mælk (man kan godt bruge vand, men så vil den violette farve blive blå)

Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min. Kom vanillen(orangeolien) i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smøret, kom så væsken i lidt ad gangen, ønskes en tyndere konsistens kommes der lidt mere i end de 6 spsk.

Det er en virkelig virkelig LÆKKER creme, som er dejlig fløjlsblød og ikke smager af smør!!!



God ide til regnbuekage

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. januar 2011

Anne G

Jeg har lige lavet den smørcreme som Idamaria85 har skrevet opskriften på..

Jeg brugte drikkeklar hyldeblomst saft, den smagte faktisk rigtig godt. Jeg brugte det i stedet for mælk.. Jeg syns at den blev meget fin hvid 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.