Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
idamaria83 skriver: hvis det er til regnbuekagen, ville jeg ikke vælge en mousse, som der er forslaget her, men hellere en smørcreme tilsat appelsinsmag. Jeg laver altid denne her: palmin-smørcreme: 225 g smør-stuetemp 225 g palmin-stuetemp 900 g flormelis 3 tsk vanille extract (klar hvis cremen skal være så hvid som muligt) - den erstatter jeg så med denne: http://specialkoebmanden.dk/alt-til-bagning-kager-is-9/essenser-aromaer-13/orangeolie-30-ml-1648.html - smag dig frem! 5-6 spsk koldt mælk (man kan godt bruge vand, men så vil den violette farve blive blå) Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min. Kom vanillen(orangeolien) i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smøret, kom så væsken i lidt ad gangen, ønskes en tyndere konsistens kommes der lidt mere i end de 6 spsk. Det er en virkelig virkelig LÆKKER creme, som er dejlig fløjlsblød og ikke smager af smør!!!
hvis det er til regnbuekagen, ville jeg ikke vælge en mousse, som der er forslaget her, men hellere en smørcreme tilsat appelsinsmag. Jeg laver altid denne her:
palmin-smørcreme:
225 g smør-stuetemp
225 g palmin-stuetemp
900 g flormelis
3 tsk vanille extract (klar hvis cremen skal være så hvid som muligt) - den erstatter jeg så med denne: http://specialkoebmanden.dk/alt-til-bagning-kager-is-9/essenser-aromaer-13/orangeolie-30-ml-1648.html - smag dig frem!
5-6 spsk koldt mælk (man kan godt bruge vand, men så vil den violette farve blive blå)
Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min. Kom vanillen(orangeolien) i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smøret, kom så væsken i lidt ad gangen, ønskes en tyndere konsistens kommes der lidt mere i end de 6 spsk.
Det er en virkelig virkelig LÆKKER creme, som er dejlig fløjlsblød og ikke smager af smør!!!
God ide til regnbuekage
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Jeg har lige lavet den smørcreme som Idamaria85 har skrevet opskriften på..
Jeg brugte drikkeklar hyldeblomst saft, den smagte faktisk rigtig godt. Jeg brugte det i stedet for mælk.. Jeg syns at den blev meget fin hvid
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128