passions/appelsin mousse
4 passionsfrugter
60 g sukker
2 appelsiner
2 pastoriseret æggeblommer
4 1/2 husblas
1 1/2 dl piskefløde
Passionsfrugt mousse: Indmad af 4 passionsfrugter, sukker, 2 spsk
appelsinsaft varmes lidt, MÅ IKKE KOGE
Pres massen gennem en si, så kun de sorte kerner er tilbage.
Pisk de 2 pasteuriserede æggeblommer i.
Rør blandingen tyk over et vandbad.
Husblas opløses i 1 dl varm appelsinsaft som tilsættes i massen,
(det er nemmest at varme appelsinsaften i en mikroovn).
Lad cremen tykne og pisk imens fløden til skum.
Når cremen er tyknet vendes flødeskummet forsigtigt i, undgå at bruge
elmixer til det, men i stedet dejskraber.
ved godt der også er passion i men det var hvad jeg lige kunne finde. så kan du jo selv omregne 
Anmeld