hvilken dej og hvilken creme?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.409 visninger
11 svar
0 synes godt om
4. januar 2011

oo

hvilken dej er bedst hvis man skal farve den?

og er der nogen der vil dele en god creme til at smøre imellem lagene? gerne en frugtagtig creme

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. januar 2011

TbCp

Tjuhl skriver:

hvilken dej er bedst hvis man skal farve den?

og er der nogen der vil dele en god creme til at smøre imellem lagene? gerne en frugtagtig creme



Jeg brugt drømmekagedej til den der regnbuekage

Anmeld

4. januar 2011

oo

TbCp skriver:



Jeg brugt drømmekagedej til den der regnbuekage



god ide!!  jeg kunne kun komme på sandkage dej og den er bare kedelig...og tung som bly

Anmeld

4. januar 2011

mortil4dejligepiger

Uhm - creme med frugt. Bliver helt lækkersulten :-)

Jeg synes denne creme er super lækker:
½ af flødeskum
½ af græsk yoghurt
Hindbær
Masser af vanillesukker.

Anmeld

4. januar 2011

Ida.

Du kan også bruge giftkage

Anmeld

5. januar 2011

oo

jeg opper lige denne her igen!

hilfe!!! creme! med frugt...gerne noget appelsinnoget

kom frisk!

Anmeld

5. januar 2011

Laila T

 

passions/appelsin mousse

 

4 passionsfrugter

60 g sukker

2 appelsiner

2 pastoriseret æggeblommer

4 1/2 husblas

1 1/2 dl piskefløde

 

 

Passionsfrugt mousse: Indmad af 4 passionsfrugter, sukker, 2 spsk

appelsinsaft varmes lidt, MÅ IKKE KOGE


Pres massen gennem en si, så kun de sorte kerner er tilbage.


Pisk de 2 pasteuriserede æggeblommer i.


Rør blandingen tyk over et vandbad.


Husblas opløses i 1 dl varm appelsinsaft som tilsættes i massen,

(det er nemmest at varme appelsinsaften i en mikroovn).


Lad cremen tykne og pisk imens fløden til skum.


Når cremen er tyknet vendes flødeskummet forsigtigt i, undgå at bruge

elmixer til det, men i stedet dejskraber.

 

ved godt der også er passion i men det var hvad jeg lige kunne finde. så kan du jo selv omregne

Anmeld

5. januar 2011

otlitrom

Jeg siger drømmekage ligesom Tina.. Appelsincreme kn jeg desværre ikke hjælpe med. Men spise det, det ville jeg gerne

Anmeld

5. januar 2011

Ida.

Tjuhl skriver:

jeg opper lige denne her igen!

hilfe!!! creme! med frugt...gerne noget appelsinnoget

kom frisk!



hvis det er til regnbuekagen, ville jeg ikke vælge en mousse, som der er forslaget her, men hellere en smørcreme tilsat appelsinsmag. Jeg laver altid denne her:

palmin-smørcreme:

225 g smør-stuetemp

225 g palmin-stuetemp

900 g flormelis

3 tsk vanille extract (klar hvis cremen skal være så hvid som muligt) - den erstatter jeg så med denne: http://specialkoebmanden.dk/alt-til-bagning-kager-is-9/essenser-aromaer-13/orangeolie-30-ml-1648.html - smag dig frem!

5-6 spsk koldt mælk (man kan godt bruge vand, men så vil den violette farve blive blå)

Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min. Kom vanillen(orangeolien) i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smøret, kom så væsken i lidt ad gangen, ønskes en tyndere konsistens kommes der lidt mere i end de 6 spsk.

Det er en virkelig virkelig LÆKKER creme, som er dejlig fløjlsblød og ikke smager af smør!!!

Anmeld

5. januar 2011

oo

idamaria83 skriver:



hvis det er til regnbuekagen, ville jeg ikke vælge en mousse, som der er forslaget her, men hellere en smørcreme tilsat appelsinsmag. Jeg laver altid denne her:

palmin-smørcreme:

225 g smør-stuetemp

225 g palmin-stuetemp

900 g flormelis

3 tsk vanille extract (klar hvis cremen skal være så hvid som muligt) - den erstatter jeg så med denne: http://specialkoebmanden.dk/alt-til-bagning-kager-is-9/essenser-aromaer-13/orangeolie-30-ml-1648.html - smag dig frem!

5-6 spsk koldt mælk (man kan godt bruge vand, men så vil den violette farve blive blå)

Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min. Kom vanillen(orangeolien) i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smøret, kom så væsken i lidt ad gangen, ønskes en tyndere konsistens kommes der lidt mere i end de 6 spsk.

Det er en virkelig virkelig LÆKKER creme, som er dejlig fløjlsblød og ikke smager af smør!!!



FEDT!!! tak for opskriften!!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.