MarianneSonne skriver:
Ikke for at være lyseslykker, men så en pizzamand i tv som testede bagesten og konklusionen var at en gulvflise var lige så god (eller rettere dårlig) som bagestenene. Faktisk var en alm bageplade det bedste, vigtigst var at pizzaerne blev bagt ved højest mulige temperatur og gerne 300 grader
Marianne
www.stjerneleg.dk
Du er skam ikke lyseslukker 
Jeg læste lige det du taler om (det var fra "Rabatten"), dog ikke at en gulvflise skulle virke ligeså fint/dårligt som en bageplade men at det var et billigere alternativ hvis man nu SKULLE bruge pizzasten 
Men syntes bare de gange vi har prøvet at lave dem i ovnen på bageplade, at så er de blevet sådan klamme "ubagte" i dejen. De er klistrede i midten. Vi laver dem aldrig for tykke, men alligevel bliver de ikke helt "færdige".
Hvad gør man så?
Tænkte bare at en pizzasten nok kunne hjælpe på det, da den giver noget mere varme til bunden. Men syntes ikke den var så skide fantastisk den jeg har fået 
Anmeld