SussieThyssen skriver:
Kommer an på om det er hjemmelavet kartoffelmos eller pulver/færdigkøbt.
Hjemmelavet kan du sagtens varme godt igennem med et skvæt mælk i en gryde, og så røre godt, under opvarmningen, sådan at det ikke brænder på.
Men pulver eller købe-færdiglavet mos, vil jeg ikke anbefale at opvarme..det bliver til noget slimet snask...har selv prøvet det 
Iøvrigt smager hjemmelavet kartoffelmos fra dagen før godt hvis du rører det op med nogle krydderier, putter det i et fad og gratinerer det i ovnen...mums sir jeg bare.

Kærligst
Sussie
Det er hjemmelavet 
Mine søstre og jeg har - som en del af en fødselsdagsgave - inviteret vores farmor i juletivoli, hvor vi skal hygge.
Bagefter skal vi hjem til den ene af os og spise rigtigt vintermad, som bliver mørbradgryde. Egentlig skulle vi have ris til, men synes ligesom bare, at mos passer bedre til. 
Så ville blot lave det i forvejen, så det hele bare lige skal varmes.
Desserten er endnu et mysterie, da min søsters ovn er ekstremt elendig!
Tak for tippene!
Anmeld