Opskrift på boller til de små

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. november 2010

patella

nutche skriver:

 

hmm...mine bliver spist inden jeg finder ud af det



Hehe det er go reklame 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. november 2010

Lone Jakobsen

patella skriver:



Hehe det er go reklame 



ja men nu er vi jo også mange

vi spiser gerne 12 boller til morgen. jeg bager gerne lørdag morgen...og så er der kun til søndag morgen med

Anmeld

8. november 2010

patella

nutche skriver:

 

ja men nu er vi jo også mange

vi spiser gerne 12 boller til morgen. jeg bager gerne lørdag morgen...og så er der kun til søndag morgen med



Lyder bare hyggeligt med en dejlig stor familie der samles til dejlige friske boller lørdag og søndag morgen!!! 

Anmeld

8. november 2010

Shibby

Har luret med..Tak Vil prøve det senere. Kan kun lave luftige hvedeboller, og alt med fuldkorn kan bruges som mordvåben eller ca deromkring. De er hårde som sten

Men vil klart tjekke opskriften ud senere

Anmeld

8. november 2010

Lone Jakobsen

patella skriver:



Lyder bare hyggeligt med en dejlig stor familie der samles til dejlige friske boller lørdag og søndag morgen!!! 



jamen det er det bestemt også

Anmeld

8. november 2010

mor_sabina

Denne her opskrift er så nem og let at variere.

8½ dl vand
1½ dl olie
50 g gær
1 spsk salt
5 dl fyld (gulerødder, kerner, rødbede, spinat...)
1½-2 kg mel

Det hele æltes godt og så skal det ellers hæve i 3-5 timer.

Og i ovnen ved 210 grader i 20 min.

De er fantastiske. Det er en stor portion og der er til 24 store boller

Anmeld

8. november 2010

Monica

Jeg bager havregrynsboller med kanel, revet æble,havregryn selvfølgelig, grahamsmel, og rosiner. Hvis du er interesseret kan jeg måske konstuere en opskrift. Bager altid lidt på slup...

Monica

Anmeld

8. november 2010

morNov2010

Linda skriver:

Har en opskrift på nogle superlækre havrgrynsboller

Noget af melet kan erstattes med en god håndfuld grahamsmel

Min datter har været vild med dem lige siden hun var helt lille...

Havregryns boller

 (ca 25 stk)

4 dl havregryn

½ liter mælk (skal være stue temperatur, kan lunes lidt i gryde eller mikroovn)

1 pakke gær

1 tsk salt

1dl flydende margarine

ca 1 liter mel (erstat evt. en håndfuld af melet med en god håndfuld grahamsmel.)

 

havregryn sættes i blød i mælken (10 min.)

gæren røres med saltet så det bliver flydende

det hele blandes sammen og æltes godt

hæver 30 min

rulles ud i ca 2 cm tykkelse

og stikkes ud med et glas

hæver igen i 30 min på plade

bages ved 250 grader i 15-20 min

 



Mums siger jeg bare. Har lige prøvet at bage disse boller idag. Ikke nok med at de er så ufatteligt nemme at bage, så smager de jo fantastisk.

Jeg har prøvet at fryse nogle af dem, så nu er jeg spændt på at smage, om de stadig er gode når de er tøet op.

Tak for opskriften, som helt sikkert er gemt.

Kh Mette

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.