Mangler insp....

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

15. november 2010

Steph_Laurits

Trine89 skriver:

Her kommer lige vores for denne uge

I mandags : Pastasalat med Frikadeller

I Tirsdags : Pikant kylling med Bancon og hjemmelavet pomfritter

I onsdags /i går : Hjemmelavet majspandekager med kødfyld og salat

Torsdag/ i dag : Andebryst, men hjemmelavet pomfritter og en dejlig salat

Fredag : Pita med oksekøds fyld og salat

Lørdag : ommelet og salat (måske en lille skive rugbrød også)

Søndag : ved jeg ikke helt hva jeg gider at lave, bliver nok bare en rugbrød.  



Hvad putter du i dine majspandekager, ja du skriver kødfyld - men hvad helt præsict?

Og kan jeg lokke majspandekage opskriften ud af dig??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. november 2010

mor_sabina

Vil bare tilføje, at jeg fryser mine rester til en nem aftensmad istedet, på den måde får man spædende mad hver dag. Dog hænder det vi spiser rester hvis ikke det er noget der kan fryses men det er sjældent. Samtidig prøver jeg at passe min madplan ind så der ikke er spild i køleskabet. Fx med rodfrugter så bliver det bagte rodfrugter en dag og suppe af resterne.

Denne uge:

Mandag: Søsters skruegryde
Tirsdag: Italienske pandekager med fyld og italiensk salat
Onsdag: Friske rødspætte filltter med bagte rodfrugter
Torsdag: Græskarsuppe, med bacon og gulerod på toppen

Og weekenden er vi til fødselsdag og på familiebesøg, så der slipper jeg for madlavningen

Anmeld

15. november 2010

Trine89

StephanieJ skriver:

 

Hvad putter du i dine majspandekager, ja du skriver kødfyld - men hvad helt præsict?

Og kan jeg lokke majspandekage opskriften ud af dig??



Jamen jeg bruner noget hakket oksekød og så kommer jeg lidt forskelligt krydderi i, og så lidt majs og lidt flåede tomater (og det er ikke ret meget for ellers bliver det for flydende.. )

Jeg skal nok lige sende dig en opskrift på majspandekagerne når jeg kommer hjem kan ikke lige huske den i hovedet.. 

Anmeld

15. november 2010

Steph_Laurits

Trine89 skriver:



Jamen jeg bruner noget hakket oksekød og så kommer jeg lidt forskelligt krydderi i, og så lidt majs og lidt flåede tomater (og det er ikke ret meget for ellers bliver det for flydende.. )

Jeg skal nok lige sende dig en opskrift på majspandekagerne når jeg kommer hjem kan ikke lige huske den i hovedet.. 



Tak

Anmeld

15. november 2010

Trine89

StephanieJ skriver:



Tak



så fandt jeg opskriftet på majs pandekager

Dej: 

  • 2 spsk hvedemel
  • 100 g majsmel (ca. 2 dl)
  • 2 dl mælk
  • 3 æg
  • 1½ spsk flydende fedtstof, fx Kærgården® Steg & Bag

sødan gør man: 

Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent fedtstof i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Anmeld

15. november 2010

Steph_Laurits

Trine89 skriver:



så fandt jeg opskriftet på majs pandekager

Dej: 

  • 2 spsk hvedemel
  • 100 g majsmel (ca. 2 dl)
  • 2 dl mælk
  • 3 æg
  • 1½ spsk flydende fedtstof, fx Kærgården® Steg & Bag

sødan gør man: 

Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent fedtstof i en pande (ca. 21 cm i diameter).



Kanon, tusinde tak

Anmeld

15. november 2010

Trine89

StephanieJ skriver:



Kanon, tusinde tak



Jamen det var så lidt.. 

så håber jeg det er noget der falder i smag.. 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.