Mangler insp....

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.660 visninger
16 svar
0 synes godt om
28. oktober 2010

louiseHasselstrøm

Hvorn ser jeres madplan ud i denne uge...?

Sidder og er ved at gøre næste uges madplan klar og mangler noget inspiration...

Ku jo selv ligge ud med vores madplan for denne uge

Mandag. flæskesteg med hele molevitten

Tirsdag. græske bøffer med tarziki og timiankartofler

Onsdag. lasagne

Torsdag. grydestegt kylling med kartofler, sovs og hj. agurksalat

Fredag. medaljoner med smørstegte kartofler, bearnaisesovs og hvidløgstomater

Lørdag. kylling i svøb med ris og tomat-ostesovs

søndag. cuvettesteg med flødekartofler og salat

Så håber at i er friske på at hjælpe... :-D

Knus mig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. oktober 2010

sarahb

her har det været:

Kylling i stærk sovs (fløde, pakrika, chilli, salt peber, hvidløg, ærter, peberfrugt og løg) med Ris.
Lasange og kartoffel bøffer med urter.
Kartofler og kylling i tandori masala.
kyllinge frikadeller med gulerod og majs med ovenbagte kartofler.
butter chicken
og så holder vi fødselsdag med boller og kage og så lækker indisk mad om aftenen

Anmeld

28. oktober 2010

mullesmith2

louiseHasselstrøm skriver:

Hvorn ser jeres madplan ud i denne uge...?

Sidder og er ved at gøre næste uges madplan klar og mangler noget inspiration...

Ku jo selv ligge ud med vores madplan for denne uge

Mandag. flæskesteg med hele molevitten

Tirsdag. græske bøffer med tarziki og timiankartofler

Onsdag. lasagne

Torsdag. grydestegt kylling med kartofler, sovs og hj. agurksalat

Fredag. medaljoner med smørstegte kartofler, bearnaisesovs og hvidløgstomater

Lørdag. kylling i svøb med ris og tomat-ostesovs

søndag. cuvettesteg med flødekartofler og salat

Så håber at i er friske på at hjælpe... :-D

Knus mig



Laver du aldrig mad til to dage af gangen?? det er da en fordel når man skal lave flæskesteg ihvertfald, ellers kan man jo lave biksemad ud af resterne dagen efter! Og man kan lave skide go pastaret/wokret med kylling med resterne fra den grydestegte kylling, hvis der da er noget tilbage.. nu ved jeg ikke hvor mange i er i din familie selfølgelig. Men bare nogen forslag og for at gøre det lidt nemmere og billigere for en selv.

Anmeld

28. oktober 2010

mullesmith2

sarahb skriver:

her har det været:

Kylling i stærk sovs (fløde, pakrika, chilli, salt peber, hvidløg, ærter, peberfrugt og løg) med Ris.
Lasange og kartoffel bøffer med urter.
Kartofler og kylling i tandori masala.
kyllinge frikadeller med gulerod og majs med ovenbagte kartofler.
butter chicken
og så holder vi fødselsdag med boller og kage og så lækker indisk mad om aftenen



mmm elsker kyllingefrikadeller, laver altid en mega portion og smider i fryseren så er der lige til nem aftensmad en aften

Anmeld

28. oktober 2010

louiseHasselstrøm

Laver også madplaner hvor vi får det samme 2 dage i træk det variere lidt... med hensyn til rester er det meget sjældent at vi har rester nok til 2 retter... så enten blir det frostet ned eller brugt som pålæg...

Vi er 2 voksne og 1 dreng på 2 år

Anmeld

28. oktober 2010

mullesmith2

Kan lige nævne hvad vi har fået her i ugen og skal have de næste dage  

Lørdag: Rødspættefileter paneret i rugmel stegt på panden med kartofler og persillesovs og revet gulerødder og en pose kogt brocoliblanding.

Søndag: resten af grøntsagsblanding fra søndag blandes med skinkestrimler, løg og en krydderet flødeost og indbages i butterdej som en stang.

Mandag: det samme som mandag.

Tirsdag: fuldkornspasta med bolognese. 

Onsdag: det samme som tirsdag.

Torsdag: hjemmelavet pizza.

Fredag: det samme som torsdag.

Lørdag: Noget usundt og lækkert der ikke er bestemt endnu  Men helt sikkert med dessert bagefter.

Anmeld

28. oktober 2010

mullesmith2

louiseHasselstrøm skriver:

Laver også madplaner hvor vi får det samme 2 dage i træk det variere lidt... med hensyn til rester er det meget sjældent at vi har rester nok til 2 retter... så enten blir det frostet ned eller brugt som pålæg...

Vi er 2 voksne og 1 dreng på 2 år



Okay vi er også bare to voksne og en dreng på 3 hveranden uge. Men laver altid til to dage så laver jeg bare lige så jeg ved der kan blive til to dage, gider nemlig ikke bruge alt den tid i køkkenet på nye retter hver dag. Men det er lækkert at få forskelligt hver dag men jeg syntes bare altid der bliver smidt en del væk så og så er det jeg bliver nærrig hehe

Anmeld

28. oktober 2010

Trine89

Her kommer lige vores for denne uge

I mandags : Pastasalat med Frikadeller

I Tirsdags : Pikant kylling med Bancon og hjemmelavet pomfritter

I onsdags /i går : Hjemmelavet majspandekager med kødfyld og salat

Torsdag/ i dag : Andebryst, men hjemmelavet pomfritter og en dejlig salat

Fredag : Pita med oksekøds fyld og salat

Lørdag : ommelet og salat (måske en lille skive rugbrød også)

Søndag : ved jeg ikke helt hva jeg gider at lave, bliver nok bare en rugbrød.  

Anmeld

28. oktober 2010

louiseHasselstrøm

Kender det godt det med man blir lidt nærig... jeg har lavet en plan over hvor meget af hver ting der er behov for..(mængde af kød, kartofler osv.) derfor er det sjældent vi har rester...

Anmeld

28. oktober 2010

mullesmith2

louiseHasselstrøm skriver:

Kender det godt det med man blir lidt nærig... jeg har lavet en plan over hvor meget af hver ting der er behov for..(mængde af kød, kartofler osv.) derfor er det sjældent vi har rester...



Lyder som en god ide... hader simpelthen at smide mad ud fordi man ikke får det spist, ren frås..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.