Græskarsuppe med appelsin og chili

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

25. oktober 2010

Alexis - i den virtuelle verden!

Bavianis skriver:



Nej, ikke sådan en "gryderet", men hvis du laver Hokkaido i ovn med havsalt, peber og en smule muscatnød over - så er det bare en NAM sidedish til fjerkræ;-) Det smager faktisk af kylling. Og så har det den flotteste farve!

Jeg plejer at skære græskaret ud i både, hvor skrællen er på. Derefter pensler jeg med lidt olie inden jeg drysser krydderierne på. De skal have til de er helt møre som kartoffelmos i ovnen - ca. 45 min v. 200 grader.  



Mums det lyder lækkert med muskat. Har godt lavet det i ovn før og nøøj hvor er det godt. Men har ikke prøvet til kylling før. Det må jeg gøre en af dagene.

Tusind tak for tippet!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

25. oktober 2010

Bavianis

Alexis - i den virtuelle verden! skriver:



Mums det lyder lækkert med muskat. Har godt lavet det i ovn før og nøøj hvor er det godt. Men har ikke prøvet til kylling før. Det må jeg gøre en af dagene.

Tusind tak for tippet!



Jeg er altid klar når det gælder udveksling af tips omkring mad, haha!

Ha en super aften!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.