Se hvad vi skal have i aften. Opskriften er fra Anne Larsen, og jeg lavede den første gang sidste år til Halloween, og den er bare MUMS!!
HALLOWEEN-GRÆSKARSUPPE MED CHILI OG APPELSIN
-30 min.
1 gult løg
1 rød chili uden kerner
Koldpresset rapsolie
1 kg græskar: hokkaido el. butternutsquash
Havsalt
1,2 l kogende vand el. urtebouillon
1 buket timian
2 ubehandlede appelsiner
1-2 tsk. fintrevet frisk ingefær
Topping: 4 spsk. ristede græskarkerner og brøndkarse
Tilbehør: lunt, lyst fuldkornsbrød. Du kan evt. riste det i ovnen og smøre det let med hvidløg og olie
Skær løg og chili i tern, sauter det i 1 spsk. rapsolie.
Skræl græskaret, del det, og fjern kernerne med en ske. Skær kødet i tern. Kom det i gryden, og vend godt.
Hæld væsken ved, og kom timianbuketten i sammen med 1 spsk. salt. Lad suppen simre i 15 min.
Blend suppen med endnu en spsk. rapsolie, revet skal og saften fra appelsinerne og ingefær.
Smag suppen til med salt og peber, og server den i varme suppekopper med de ristede græskarkerner og brøndkarse.
Anmeld