Roastbeef, flødekartofler og?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2. oktober 2010

twinboys

Caroline86 skriver:

dampede grøntsager?

broccoli, blomkål, gulerødder, porrer i skiver.

Salat ville selvfølgelig være oplagt, men dampede grøntsager synes jeg også er rigtig lækkert, og så er der alligevel mere bid i end hvis de bliver kogt (og vitaminerne bliver bevaret)



Jeps var også min idé

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. oktober 2010

L.J.L

Mussen2 skriver:



mange tak for svar alle sammen. Jeg prøver bønner og kompot. Da der er bacon om selve roast beefen overvejer jeg lidt om det skal være ristede bønner på panden med hvidløg fremfor i svøb



Uhh forresten, det er også ret lækkert med lidt rødløg i kompotten

bon appetite!

Anmeld

2. oktober 2010

Mussen2

linselouise skriver:



Uhh forresten, det er også ret lækkert med lidt rødløg i kompotten

bon appetite!



Så er kompoten lavet, skal "væden" hældes fra og skal den krydres?

Anmeld

2. oktober 2010

L.J.L

Mussen2 skriver:



Så er kompoten lavet, skal "væden" hældes fra og skal den krydres?



Der burde ikke være meget væde tilbage hvis du har kogt det ud? Men det skal gerne være lækkert og snasket, så hvis der er meget "sovs" eller væde så bare si det lidt fra Kryder med salt og peber, mums lækkert!

Anmeld

2. oktober 2010

Mussen2

linselouise skriver:



Der burde ikke være meget væde tilbage hvis du har kogt det ud? Men det skal gerne være lækkert og snasket, så hvis der er meget "sovs" eller væde så bare si det lidt fra Kryder med salt og peber, mums lækkert!



Takker du er en skat

Anmeld

2. oktober 2010

Bom

Nu har jeg ikke lige læst hele tråden, men hvad med majs kolber??? Det smager super godt..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.