kitty skriver:
lavede en tråd tidligere idag om opskrift på torsk. Der kom et enkelt svar - tak munder - men det var bare ikke lige dét! 
Så jeg gav mig ud i gastronomiske eksperimenter i det lille køkken, og det blev en stor succes! Derfor vil jeg dele den med Jer andre. Vi skal jo gerne spise fisk et par gange om ugen 
4-600 gr torsk, fersk eller fra frost.
2 rødløg
3 fed hvidløg
2 peberfrugter
150 gr frosne ærter
250 ml madlavningsfløde
1 pk bacon
salt + peber (evt. paprika/karry - er ikke afprøvet
)
olie
Snit løg og peberfrugter i fine strimler. Skær hvidløg fint ud. Varm en pande, og læg bacontern på. Kom peberfrugter, løg og hvidløg på, og lad det stege til det bliver blødt. Kom ærterne på panden og vend dem i de andre grøntsager. Kom salt og peber i efter smag.
Tag et ildfast fad og læg grøntsagsblandingen i bunden, hæld madlavningsfløde over. Vend den friske/ optøede fisk i salt+ peber og læg ovenpå grøntsagerne. kom et par dråber olie på hvert stykke fisk, så det ikke bliver tørt. Sæt i forvarmet ovn, 200 grader varmluft i 10-12 minutter.
Serveres evt. med nye danske kartofler.
Velbekomme. Det' æ' så ring' endda 
Jeg sidder og prøver at finde nye opskrifter til madplanen- og denne lyder da vildt lækker!