Kittys torsk i fad ;)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.956 visninger
13 svar
0 synes godt om
12. juli 2010

otlitrom

lavede en tråd tidligere idag om opskrift på torsk. Der kom et enkelt svar - tak munder - men det var bare ikke lige dét!

Så jeg gav mig ud i gastronomiske eksperimenter i det lille køkken, og det blev en stor succes! Derfor vil jeg dele den med Jer andre. Vi skal jo gerne spise fisk et par gange om ugen

4-600 gr torsk, fersk eller fra frost.

2 rødløg

3 fed hvidløg

2 peberfrugter

150 gr frosne ærter

250 ml madlavningsfløde

1 pk bacon

salt + peber (evt. paprika/karry - er ikke afprøvet )

olie

 

Snit løg og peberfrugter i fine strimler. Skær hvidløg fint ud. Varm en pande, og læg bacontern på. Kom peberfrugter, løg og hvidløg på, og lad det stege til det bliver blødt. Kom ærterne på panden og vend dem i de andre grøntsager. Kom salt og peber i efter smag.

Tag et ildfast fad og læg grøntsagsblandingen i bunden, hæld madlavningsfløde over. Vend den friske/ optøede fisk i salt+ peber og læg ovenpå grøntsagerne. kom et par dråber olie på hvert stykke fisk, så det ikke bliver tørt. Sæt i forvarmet ovn, 200 grader varmluft i 10-12 minutter.

Serveres evt. med nye danske kartofler.

Velbekomme. Det' æ' så ring' endda

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. juli 2010

Koen.

uhhm lyder lækkert og som noget en som mig, der ikke er en haj i køkkenet kan finde ud af Skal vi prøve i morgen!

Anmeld

12. juli 2010

otlitrom

lillespurv19 skriver:

uhhm lyder lækkert og som noget en som mig, der ikke er en haj i køkkenet kan finde ud af Skal vi prøve i morgen!



Ja, det er ret simpelt. Skær alt i stykker, vip alt undtagen fisk og fløde på panden, over i et fad, ind i ovnen - spis! Nemt

Du må gerne skrive, hvad du synes, når det er afprøvet

Anmeld

12. juli 2010

Koen.

kitty skriver:



Ja, det er ret simpelt. Skær alt i stykker, vip alt undtagen fisk og fløde på panden, over i et fad, ind i ovnen - spis! Nemt

Du må gerne skrive, hvad du synes, når det er afprøvet



Skal jeg gøre,vi elsker fisk men synes det er svært at finde nogle nye opskrifter Så glæder mig til at prøve denne!

Anmeld

12. juli 2010

otlitrom

lillespurv19 skriver:



Skal jeg gøre,vi elsker fisk men synes det er svært at finde nogle nye opskrifter Så glæder mig til at prøve denne!



Jeg synes tit det kræver så meget. Lidt specielle krydderier, grøntsager jeg ikke normalt bruger, olie/marinader... Næh, basic køkken er mere mig. Kan godt lide at lave mad (og helst efter mit eget hovede) men det skal ikke tage en krig, sådan en varm dag som idag!

Hope you'll like it!

Anmeld

12. juli 2010

Koen.

kitty skriver:



Jeg synes tit det kræver så meget. Lidt specielle krydderier, grøntsager jeg ikke normalt bruger, olie/marinader... Næh, basic køkken er mere mig. Kan godt lide at lave mad (og helst efter mit eget hovede) men det skal ikke tage en krig, sådan en varm dag som idag!

Hope you'll like it!



Ja,det er ikke altid let med fisk, men smager skønt Jeg er ikke den store kok,det er mere manden i huset! Jeg laver måske mad 3 dage om ugen, resten får han lov til Men han kan så os godt lide og lave mad!

Anmeld

25. august 2010

patella

kitty skriver:

lavede en tråd tidligere idag om opskrift på torsk. Der kom et enkelt svar - tak munder - men det var bare ikke lige dét!

Så jeg gav mig ud i gastronomiske eksperimenter i det lille køkken, og det blev en stor succes! Derfor vil jeg dele den med Jer andre. Vi skal jo gerne spise fisk et par gange om ugen

4-600 gr torsk, fersk eller fra frost.

2 rødløg

3 fed hvidløg

2 peberfrugter

150 gr frosne ærter

250 ml madlavningsfløde

1 pk bacon

salt + peber (evt. paprika/karry - er ikke afprøvet )

olie

 

Snit løg og peberfrugter i fine strimler. Skær hvidløg fint ud. Varm en pande, og læg bacontern på. Kom peberfrugter, løg og hvidløg på, og lad det stege til det bliver blødt. Kom ærterne på panden og vend dem i de andre grøntsager. Kom salt og peber i efter smag.

Tag et ildfast fad og læg grøntsagsblandingen i bunden, hæld madlavningsfløde over. Vend den friske/ optøede fisk i salt+ peber og læg ovenpå grøntsagerne. kom et par dråber olie på hvert stykke fisk, så det ikke bliver tørt. Sæt i forvarmet ovn, 200 grader varmluft i 10-12 minutter.

Serveres evt. med nye danske kartofler.

Velbekomme. Det' æ' så ring' endda



Mmm denne ret er i ovnen ligenu - glæder mig til at smage  Godt ser det i hvert fald ud!

Anmeld

25. august 2010

otlitrom

patella skriver:



Mmm denne ret er i ovnen ligenu - glæder mig til at smage  Godt ser det i hvert fald ud!



Så håber jeg du/I kan lide det. Sidst skilte "sovsen" for mig Det gjorde den ikke de to første gange... Håber den er tip top, den du har gang i!

Anmeld

25. august 2010

patella

kitty skriver:

 

Så håber jeg du/I kan lide det. Sidst skilte "sovsen" for mig Det gjorde den ikke de to første gange... Håber den er tip top, den du har gang i!



Den blev bare så go. Selv min mand, der ikke kan lide ærter var helt vild med det  Jeg brugte Cremefine til madlavning i stedet for fløde og det var super lækkert... 

Mærkeligt det skilte. Ved ikke helt hvad det er der nogen gange gør at det skiller... ?

Anmeld

25. august 2010

otlitrom

patella skriver:



Den blev bare så go. Selv min mand, der ikke kan lide ærter var helt vild med det  Jeg brugte Cremefine til madlavning i stedet for fløde og det var super lækkert... 

Mærkeligt det skilte. Ved ikke helt hvad det er der nogen gange gør at det skiller... ?



Jeg tror det var fløden der var for fed, sidst jeg lavede det. Fik ikke fat i madlavningsfløde, så måtte bruge den rigtige. Tror det var det!

Glad for I kunne lide det!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.