babymad opskrifter

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

19. juni 2010

L.J.L

Kirle skriver:



Du må give det hele sålænge det er kogt eller stegt igennem. Vi startede med torskerogn og findelt laks. Dernæst kylling og hakket kalv og så hak. okse og til aller sidst bøf (som han stadig ikke er for vild med). Bare husk at du ikke må brune kødet så det hakkede kød skal lige findeles mens det koges.



Tak Kirsten

God weekend!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. juni 2010

<3

linselouise skriver:



Tak Kirsten

God weekend!



det var så lidt. Når man lige skal starte med mos kan man godt blive lidt øøøhhh hvad nu?? Så er det bare med at spørge

 

Og god weekend!

Anmeld

19. juni 2010

mor_sabina

Jeg lavede små kødboller af svinefars og tilsatte kogt most broccoli eller reven gulerod så de blev lidt spændende.

Vi har også brugt torskerogn i kartoffelmosen.

Du kunne også prøve at lave tun frikadeller eller måske kyllingefrikadeller.

Og så har vi lavet grøntsagsmos af, kartoffel, pastinak, broccoli, blomkål, gulerod, jordskokker og persillerod. Bare lige et par ideer. Avokado er også lige anderledes.

Velbekomme

Anmeld

19. juni 2010

Solstrålen

Vil anbefale dig at købe bogen " Mad til spædbørn og småbørn" på apoteket .. den er rigtig god ..

Anmeld

19. juni 2010

L.J.L

Tusind tak for jeres svar piger, så er der noget at gå i krig med!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.