det er da ikke så svært...
du kan enten købe lagkagebunde, så har du en 3 lags kage, hor du kan smide 2 lag fyld i. og vupti.... 
ellers kan du jo bare bage en AMO kage (gør jeg sgu altid) og selv skære den i 3 lag. og vupti, samme resultat....
Eller du bager en af de kager du finder i opskrifttråden på kageklubben.
Når du har lagt kagen sammen, som du ville gøre det med en lagkage... så smører du den op, med en af de mange forskellige smørcremer der er at vælge mellem... og så betrækker du den med MMF eller fondant.
Til pynt, kan du da bare udstikke nogle hjerter, eller hvad du nu har af forme, hvis du ikke lige kan overskue at forme en masse forskelligt...
Fyld er der også masser af super nemme opskrifter på i opskrift tråden jo...
Men ellers så lav.....
Skildpaddecreme:
4 skildpadder, smeltes med 1/4 liter piskefløde, og køles HELT af, hvorefter det piskes stift, og fordeles på kagen.
Hindbær"mousse":
250 g hindbær, moses med 1 spsk sukker.
1/4 piskefløde, piskes stift, og hindbærene vendes i.
For at sikre stivheden af hindbærmousse, kan du evt, blande nogle plader smeltet husblads i hindbærene, INDEN de vendes i flødeskummet.
Smørcreme.
60 g flormelis røres sammen med 4 pasteuriserede æggeblommer.
100 g blødt smør, blandes med 200 g smeltet chokolade.
de to blandinger røres sammen til sidst, og smøres på kagen.
Anmeld