mor_sabina skriver:
Jeg er altså nødt til at prøve det en dag. Men det blev mmf denne gang det vedjeg hvad er. Skal nemlig lave 4 kager til min søsters fødselsdag
Har du en god opskrift på ananascreme i ærmet?
Hej igen...
Normalt deler jeg egentlig ikke ud af mine opskrifter men lad gå denne gang, du virker sød
1,5 dl ananassaft uden sukker
50 g. sukker
ca 125g. ananas i små tern
1 spsk citronsaft
5 bl. gelantine / husblas (er det samme¨
1/2 dl. piskefløde, letpisket
Ananassaft koges op med sukkeret, tages fra varmen og tilsættesd den udblødte gelantine og citronsaften. Saften afkøles helt og vendes sammen med den letpiskede fløde. De afdryppede ananasstykker vendes i. Fromagen fyldes i forme - dette tilfælde kagen, og hærdes i køleskab.
Lad evt. cremen sætte sig lidt índen den lægges på kagen..
Jeg tilsætter altid to ekstra blade gelantine for at være på den sikre side. Håber den kan bruges, og lad mig endelig vide om det er gået godt. Evt. et billede... :-)
Anmeld