I de institutioner mine børn har gået i er det sådan her:
mandag: grød til frokost (havre grød, risengrød, 5kornsgrød eller lign) eftermiddag er der hjemmelavet franskbrød med smør.
tirsdag: rugbrød med forskelligt pålæg (leverpostej, æg, spegepølse osv) eftermiddag hjemmelavet boller
onsdag: suppe med flute til frokost (tomat suppe, blomkålssuppe osv) eftermiddag: pizzasnegle
torsdag: en varm ret (spaghetti med kødsauce, lasagne, kartofler med laks osv) eftermiddag:koldskål med kammerjunker.
fredag: får de det samme som tirsdag.
Det er stort set det samme hver uge
børnene kan godt lide forudsigeligheden, mine børn glæder sig altid til mandag når det er grød-dag 
jeg tror ikke at din arbejdsplads forventer nogen større kulinarisk oplevelse, mere at du finder noget der er børnevenligt 
Anmeld
Citér