Og tak skal I have. 3Rollinger; Den første blev spist af to af vores vennepar og alle vores børn (2,5 - 16 år) og den blev godkendt både af tumling og teenager + forældre. Mit held var, at vi blev inviteret til (irsk) kaffe hos det ene vennepar, den dag jeg havde stået og leget med kagen. Ellers var den aldrig blevet spist, for hverken manden eller jeg er særligt vilde med søde sager. Jeg synes bare det er sjovt at dekorere. Mine kolleger var også noget overraskede over, at jeg selv havde kreeret den kage (nr.2) som er den, jeg har lagt ind hér for oven. Især fordi jeg altid har sat mest pris på, at mine kolleger valgte brød/ost/pølse på deres kagefredag.
Der var mange, der tog billeder, og 4 spurgte, hvor jeg havde købt den. Dét blev jeg ret glad for.
Det lyder helt vildt selvfedt, når jeg sådan skriver det til jer, men jeg er ligeglad - og iøvrigt er det sandheden
. Nogle gange må man gerne klappe sig selv lidt på skulderen, når noget er gået godt. Der er så rigeligt af andre gøremål, der kan blive både langsommelige og upåagtede (f.eks. rengøring: Det tager hele dagen, men ingen opdager, det er gjort - og alligevel gør man det igen i morgen).
Ansemusen! Jeg tror ikke, jeg ligefrem kan tjene på at lave kager pt. Der er så mange dygtige (og uddannede) kagekoner over alt, og skulle jeg endelig til at være seriøs, ville det kræve både et godkendt køkken, hygiejnekurser, smiley-besøg, momsregistrering osv. (jeg har bemærket, at ikke alle finder de punkter nødvendige). Desuden bør jeg så arbejde på at holde et tidsforbrug, der er væsentligt lavere end ved de efterårskager, jeg har postet billeder af hér. Du er meget velkommen til at spørge til, hvilke remedier jeg bruger.
Hilsen Helle
Anmeld