Anonym skriver:
Tak. Det var præcis den slags svar jeg søgte.
med priser på 
når jeg står med 200 kr er jeg SÅ bange for at handle fordi jeg frygte det bliver over selvom jeg kigger på priserne.
så mister overblikket 
Lav en plan inden du tager hjemmefra.
Planlæg alle de dage der er tilbage (+ en evt bufferdag)
Tirsdag:
Morgen: Havregrød
frokost: et par skiver rugbrød med hamburgerryg
aften: tomatsuppe
Onsdag:
Morgen: Havregrød
frokost: et par skiver rugbrød med hamburgerryg
aften: kartoffelmos eller bagt kartoffel evt med bacon
Torsdag:
Morgen: Havregrød
frokost: et par skiver rugbrød med hamburgerryg
aften:pasta og tomatsovs
Fredag
Morgen: Havregrød
frokost: et par skiver rugbrød med hamburgerryg
aften: Kartoffelsuppe - med mælk og smør
Tomatsuppe koster kun dåsen med tomat, vand fra hanen, (boulionterning), salt og krydderier - det kan du evt få 2 dage
Pastaskruer koster ca 5 kr. og jeg ville nok lave tomatsovs af 1 dåse tomat
Reelt er det
1 pakke havregryn (10 kr)
1 pakke rugbrød (max 20 kr)
1 pakke hamburgerryg (11 kr)
1 pakke pastaskruer (5 kr)
2 dåser tomat (10 kr)
1 pakke smør (12-15 kr)
1 mælk (10 kr)
2 kg kartofler (15 kr)
1 pakke bacon(eller en pakke rest pålæg) (15 kr)
....
For din egen trygheds skyld så lav en seddel med, hvad du skal have og regn priserne sammen på din telefon inden du går til kassen
Anmeld
Citér