Stivdie skriver:
Jeg tænker, det er fint at sige en halv pose per måltid (250 g per person), men jeg tænker også I skal beslutte, at I max må få "færdigmad" 1-2 gange om ugen. At skære ned er én ting, men hvis I spiser fish'n'chips hver dag er det jo heller ikke særlig sundt. Især ikke, hvis I heller ikke varierer jeres morgen- og middagsmåltid.
Husk, at I bør have ca 600 g frugt og grønt dagligt (hvoraf 400 g gerne skal være grøntsager), og pommes frites tænker jeg ikke kan tælle som grøntsager. Prøv i stedet at tage en (500 g) pose med frosne (lange grønne) bønner, som i ryster med to spiseskeer olie i en pose og salter let, og bager i ovnen i 40-45 min. Det er en super lækker og langt sundere erstatning for fritter. Og så med en smule bearnaise til (det er jo heller ikke sundt, hvis det druknes I en halv liter mayo eller anden "dip".
vi får pommes hver fredag
skrev bare vi elsker det og kunne spise det hver dag. i en periode hvor jeg var syg levet vi af det da manden ikke kan lave mad og jeg ikke kunne
men de sidste par år har det været weekend ret 
Anmeld
Citér