StineW79 skriver:
Uha gad godt nok godt ha sådan en lækker madpakke!!!
Til TS: her har vi i perioder også haft madpakke problemer.
Vi har valgt at købe rugbrød fra pågen (staves?) også skifter vi pålæg hver uge, så der ik altid er det samme med.
Vi har prøvet forskellige boller, pasta, tortilla osv osv og hun fik aldrig spist det hele.
Hun spiser ik altid lige hurtigt, men vi valgte at tage en snak med læren, da vi ku høre at hun ik var den eneste som havde problemer med at nå at spise. Det har heldigvis betydet at de nu på klasse, har fået lidt længer tid, til at spise.
Vi lavede en aftale med Thea, der hed at hun minimum ska spise 1/2 rugbrødsmad inden hun spiser alt det "sjove".
Det har virket rigtig godt, fordi hun selv var med til at bestemme det sku være en 1/2 mad, og at hun self selv vælger hvilken mad.
Hvis din datter er glad for makrel, så pak det i en lille bøtte, så brødet ik blir blød og ulækkert, eller lugter i madkassen.
Sørg for at formiddagsmaden er nem. Feks rugbrøds "Chips" lavet. Lidt smøreost til dyppelse, humus eller advokadomos...
Grov knækbrød med smør, så hun også får lidt fedt osv.
Nogle gange er gullerødstænger nemmer at spise, end feks en hel gulerod.
Det samme med æbler, pære og andre hårde frugter, er nemt, når det er udskåret. Især hvis man har rokketænder. Vh Stine
mod jeg personligt ikke gider et stykke rugbrød der har ligget på køl hele natten. Flere af tingene fx advokado snask holder sig fint i bøtte to dage i køleskab, så planlægger gerne et par dage i forvejen og koordinerer med ugens aftensmåltids plan. Kræver lidt kreativitet og i lidt opskrifts inspiration i starten men bliver hurtigt vane.
Skal dog måske nævnes at jeg kun arbejder deltid pt og lader manden tage læsset med fuldtidsjob, da den yngste kun er to år (madordning i vuggestue) så har nok lidt mere overskud og tid end en familie med to fuldtidsjob... (vi har 3 børn)