æææhm er du sikker på du har gjort det rigtigt så???
kan du ikke lige skrive her hvavd du har puttet i?
stil det i køleskabet ind til videre, hvis det er kan du jo altid købe mere flormelis, for det kan sagtens gemmes i en plastikpose (når det er færdigt) og bruges senere, mener det kan holde sig i 3 måneder...
Min opskrift:
100 g skum (til bål)
1 spsk vand
1spsk olie
30 sekunder i microovnen, og rør så grundigt til der ikke er flere klumper. er det kke nok at røre så giv maks 10 sekunder ad gange og rør igen, ind til alle klumper er væk.
ca. 400 g flormelis (jeg er sikker på jeg bruger mindre end det)
så ælter du bare derudaf, og lad være med at bruge fingrene før du er sikker på det ikke klistrer til dine hænder, for det er næsten ikke til at få af igen, andet end med vand....
Lige når jeg stikker fingrene i det, så ælter jeg det forsigtigt med oversiden af fingrene, så ikke håndvarmen får det til at klistre for meget. først når du er ved ta have alt flormelisen blandet i, kan du rigtig mose det uden det sætter sig fast til dine hænder.
Anmeld