Prøv

)
Vi bruger meget det med isterningebakkerne til Freja's grøntsagsmos og kød mv., men jeg synes det er enormt besværligt at bruge i grød osv fordi det køler grøden så meget ned når man putter det i, at man skal varme den op igen. Alternativt skal det koge med, men det er stadig ikke noget hit herhjemme.
Derfor bruger vi glas, og hvis det er kogt ordentligt og man bruger glas der er skoldede og skyllet i Atamon kan det agtens holde sig en lille uge, hvis man tænker sig om, og fx kun putter en ren ske ned i det, og ikke en der er blevet brugt til at røre grød osv..
Jeg har typisk gang i 2 glas ad gangen så lillepigen får lidt variation. Hun får 2-4 store teskefulde til en portion grød på ca. 1½-2 dl.
Isterningebakke tipset er iøvrigt helt fantastisk til sovs. En god sovs kan få de fleste babyer til at spise en hvilken som helst grøntsags/kød kombo.
Anmeld