mariamiss6 skriver:
Ja hvis jeg nu skulle lave en chokoladekage (AMO) hvilken slags fyld er så dem der hitter???
Jeg havde tænkt mig 2 slags fyld.... måske en skildpaddecreme, og så en mousse agtig fyld i det næste lag....
Kom glad med jeres erfaringer, råd, og smagsoplevelser....
Vi har 2 fødselsdage her i oktober, og jeg overvejer om jeg skal lave kage til mindst 1 af dem, måske endda dem begge (det er altså højst sandsynligt samme dag)...
De opskrifter i finder på skal være nemme.... de skal være forholdsvis hurtige at rode sammen, og skal ikke indeholde ingredienser man skal finde i specialbutikker....
Anyways, jeg overvejede jo skildpaddecremen, og hvad så mere?????
Nu er jeg selv meget glad for kokos, og jeg synes at chokolade og kokos passer fint sammen. Har selv overvejet kombinationen til min smoelfekage. Jeg kendte ikke nogen opskrift i forvejen paa kokoscreme, men har fundet dette. Det lyder da ikke helt daarligt i mine oerer.
http://www.odense-marcipan.dk/inspiration/opskrifter/4-laekre-desserter-/50-chokoladeskaale-med-forforende-kokoscreme.htmlHar dog kokosmasse fra ODENSE og ved ikke hvor let det er at faa fat paa.
Knus
Trine
Anmeld