Mandag -
kyllingefrikadeller (i farsen er krydderier, revet gulerod, revet rødbede, hakket broccoli og løg), med hasselbagtekartofler, bearnaisesovs, samt råkost (revet gulerod, æble, appelsin og rosiner)
Tirsdag -
Pitabrød med ærter, majs, ananas, salat, agurk, tomat, fetaost, tun, oksekød, kyllingstimler, dressing)
Onsdag -
Wienerschnitzler, kartofler, bearnaisesauce, ærter, gulerødder.
Torsdag -
Lakselasagne, grov flutes, blandet salat
Fredag -
Hjemmelavede kartoffelsalat, kød til grill (bøffer, tigerrejer og hvidløg) grovpastasalat
Lørdag -
Hjemmelavede tomatsuppe, kød/melboller hjemmelavede, grovpasta
Søndag -
Oksekødboller på spyd (krydderier, gulerødder, hvidløg, snackpeber, i farsen), hjemmelavede pomfritter i ovnen, kål salat, bearnaisesauce