Hvad gør jeg ved en Nakkefilet på 4 kilo?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4. august 2015

SofiaMik

En anden gang kunne du skære den op til mange nakkekotelletter.

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. august 2015

årgang84

Profilbillede for årgang84
Carina:-) skriver:

Brun den på alle sider - skær dybe riller i og put tykke skiver bacon i hver rille ( skær selv bacon er bedst) 

Lav en tyk opbagt sovs med masser af fløde,ribsgele salt og peber i hæld det over kødet og smid den i ovnen ca 3 timer centrumtemp skal være 80 eller derover.

Server med stegte kartofler og en god salat :) 



Hvor mange grader vil du give den??  I alm eller varm luft 

Anmeld Citér

4. august 2015

FruStolpe

Troldemommi skriver:



Ja jeg har faktisk snart fødselsdag sååååå 



Jamen så er det jo helt perfekt 

Anmeld Citér

4. august 2015

Mor1986

Troldemommi skriver:



hmm det smager jo dejligt, men tror vi vil have pulled pork til en uge så, men det kan vel fryses ned 

tak for rådet 



Ja det kan det sagtens. Vi har i hvert fald haft det frosset ned uden problemer. Og det smager godt og er super nemt at lave når det bare er klar

Anmeld Citér

5. august 2015

Carina:-)

årgang84 skriver:



Hvor mange grader vil du give den??  I alm eller varm luft 



Varmlusft og og 175 - den har bedst af ikke for hed varme og så stege lidt længere så bliver kødet mørt og saftigt :)

Anmeld Citér

5. august 2015

Carina:-)

Troldemommi skriver:



Det lyder virkelig lækkert 



Det er så godt ,og sovsen er virkelig mums :) 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.