Gode ideer søges

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

27. maj 2015

Blop2

Frk.S skriver:



Opskrift på indiske hakkebøffer med....? 



Indiske hakkebøffer med Garam masala.

Hovedret til 4 personer:

3 spsk. Rasp

1 1/2 dl. Mælk

400 g. Hakket oksekød

1 lille knust hvidløg

1 tsk. Garam masala

1 tsk. Groft salt

25 g. Smør

Gul sauce:

1/2 dl. Vand

3 1/2 dl. Hvid mælkesauce

1/2 tsk. Garam masala

1/2 tsk. Gurkemeje

1/2 dl. Grofthakket persille

1: bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min.

2: tilsæt kød, hvidløg, Garam masala og salt.

3: rør farsen lind og form den til ovale bøffer.

4: smelt smørret i en stor stegepande til det bliver gyldent og steg bøfferne i ca. 7 min. - vend af og til. Tag bøfferne op og tør panden af. 

5: gul sauce: hæld vand og mælkesauce i panden, og krydr med Garam masala og gurkemeje. Kom bøfferne tilbage i panden og lad saucen koge i 4 min.

6: drys persille over retten og smag til.

 

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. maj 2015

Blop2

Blop2 skriver:



Indiske hakkebøffer med Garam masala.

Hovedret til 4 personer:

3 spsk. Rasp

1 1/2 dl. Mælk

400 g. Hakket oksekød

1 lille knust hvidløg

1 tsk. Garam masala

1 tsk. Groft salt

25 g. Smør

Gul sauce:

1/2 dl. Vand

3 1/2 dl. Hvid mælkesauce

1/2 tsk. Garam masala

1/2 tsk. Gurkemeje

1/2 dl. Grofthakket persille

1: bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min.

2: tilsæt kød, hvidløg, Garam masala og salt.

3: rør farsen lind og form den til ovale bøffer.

4: smelt smørret i en stor stegepande til det bliver gyldent og steg bøfferne i ca. 7 min. - vend af og til. Tag bøfferne op og tør panden af. 

5: gul sauce: hæld vand og mælkesauce i panden, og krydr med Garam masala og gurkemeje. Kom bøfferne tilbage i panden og lad saucen koge i 4 min.

6: drys persille over retten og smag til.

 



Her er lige et lille billede, så man kan få en fornemmelse af hvordan retten ser ud.

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld Citér

27. maj 2015

Blop2

Blop2 skriver:



Indiske hakkebøffer med Garam masala.

Hovedret til 4 personer:

3 spsk. Rasp

1 1/2 dl. Mælk

400 g. Hakket oksekød

1 lille knust hvidløg

1 tsk. Garam masala

1 tsk. Groft salt

25 g. Smør

Gul sauce:

1/2 dl. Vand

3 1/2 dl. Hvid mælkesauce

1/2 tsk. Garam masala

1/2 tsk. Gurkemeje

1/2 dl. Grofthakket persille

1: bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min.

2: tilsæt kød, hvidløg, Garam masala og salt.

3: rør farsen lind og form den til ovale bøffer.

4: smelt smørret i en stor stegepande til det bliver gyldent og steg bøfferne i ca. 7 min. - vend af og til. Tag bøfferne op og tør panden af. 

5: gul sauce: hæld vand og mælkesauce i panden, og krydr med Garam masala og gurkemeje. Kom bøfferne tilbage i panden og lad saucen koge i 4 min.

6: drys persille over retten og smag til.

 



Her er lige et lille billede, så man kan få en fornemmelse af hvordan retten ser ud.

Anmeld Citér

27. maj 2015

StineW79

Profilbillede for StineW79

Farsbrød med ris, feta, løg og hvidløg i.

Kødboller i tomatsovs's, med frisk pasta, tomater, frisk revet parmasan og basilikum.

Indbagte kødboller. Steg kødbollen og rul den ind i dej og bag i ovnen som med pølsehorn.

Hjemmelavet pizza.

Pitabrød fyldt med fars og revet ost indeni, bagt i ovnen. ( kæmpe hit på mit arbejde)

Kødbolle skildpadde. Lav en kødbolle, stik 4 coktailpølser i som ben, læg bacon over og steg i ovnen. Sikker børnehit og ka findes på pinterest. 

Fyldte pandekager, endten i ovnen, med revet ost på eller som tortillier med masser af salat i. Vh stine

Anmeld Citér

27. maj 2015

Frk.S

Blop2 skriver:



Indiske hakkebøffer med Garam masala.

Hovedret til 4 personer:

3 spsk. Rasp

1 1/2 dl. Mælk

400 g. Hakket oksekød

1 lille knust hvidløg

1 tsk. Garam masala

1 tsk. Groft salt

25 g. Smør

Gul sauce:

1/2 dl. Vand

3 1/2 dl. Hvid mælkesauce

1/2 tsk. Garam masala

1/2 tsk. Gurkemeje

1/2 dl. Grofthakket persille

1: bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min.

2: tilsæt kød, hvidløg, Garam masala og salt.

3: rør farsen lind og form den til ovale bøffer.

4: smelt smørret i en stor stegepande til det bliver gyldent og steg bøfferne i ca. 7 min. - vend af og til. Tag bøfferne op og tør panden af. 

5: gul sauce: hæld vand og mælkesauce i panden, og krydr med Garam masala og gurkemeje. Kom bøfferne tilbage i panden og lad saucen koge i 4 min.

6: drys persille over retten og smag til.

 



Mange tak - det skal helt sikkert prøves.

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.