Og jeg har et endnu bedre fif til at grøden ikke brænder på...
TUPPERWARE!!
Jeg har investeeret i en 'gryde' fra TW, og den kan bruges til riskogning, risengrød, dampning af grøntsager m.m.
Der kan være grød til 4-5 personer i den,og det gode ved den er, at man sparer helt vildt på mælken, så det mælk der skal i kan man med god samvittighed bruge sødmælk!
Man tager 1 del grødris og 2 dele vand, koger det i microovn i ca 15-20 min, koger 2 dl mælk op og hælder det over, lader det stå på bordet i 10 min og vupti, så er der risengrød.
Det er godt, når man som jeg er den eneste i denne husstand der kan lide det, det går hurtigt og det brænder aldrig på, og så sparer man på fedtet.
Det smager ligeså godt som det man laver i gryden!!
'gryden' kostede ca. 280 men fik rabat så jeg gav kun 220 :side:
Anmeld