Bliv nu lørdag!!!!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4. september 2009

mariamiss6

Så har jeg lavet ananasmoussen, og den står nu på køl, til enten i aften eller i morgen...

Om lidt bager jeg nok kagen, som jeg så lader stå til i morgen.... behøver den stå på køl? jeg har nemlig et låg til den form den bages i, så jeg plejer bare at have den stående på køkkenbordet....

Kan jeg også lave chokoladesmørcremen idag???? eller er det bedst at lave den umiddelbart før brug?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. september 2009

linemus

Du kan godt lave smørcreme i dag og så sætte det på køl. Tag det ud af køleskabet i goood tid, inden du skal bruge det, så det er nemt at smøre ud.

Anmeld

4. september 2009

mariamiss6



Du kan godt lave smørcreme i dag og så sætte det på køl. Tag det ud af køleskabet i goood tid, inden du skal bruge det, så det er nemt at smøre ud.


Godt så, så laver jeg smørcremen om lidt
Så kan jeg jo også lige komme til at smage på den inden den kommer for tæt på kagen hehe

Men tror du ikke bare den kan tåle sådan en 10 sekunder i microovnen, når jeg skal bruge den?

Anmeld

4. september 2009

linemus

 jo

Anmeld

4. september 2009

mariamiss6

linemus skriver:

 jo


godt, så er det det vi gør....

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.