Sikke en masse spørgsmål

For det første, så ville jeg starte med at lave kagen i dag. Bag kagen, lad den hvile og sætte sig, så er den nemmere at skære ud senere. Gør fyldet klar. Læg kagen sammen i aften eller i morgen tidlig, så kan den nå at sætte sig. Den bliver kun bedre af det.
Fyldet burde du godt kunne komme i helt ud til kanten, så det bliver jævnt. Det gør jo ikke noget, der kommer lidt ud på siderne, for det bliver alligevel dækket til. Det er selvfølgelig nemmere at få den helt lige og pæn, hvis den lægges sammen i formen, men det med film lyder noget omstændigt. Og jeg tror ikke, du kan få kagen ud af formen. Jeg har prøvet en gang, men det var en springform, hvor jeg så kun brugte kanten, så den lige var til at løfte af. Moussen burde også være tyk nok til ikke at løbe ud af kagen.
Jeg lader kagen sætte sig, inden den smøres op (hvis jeg er i god tid). Gerne natten over.
Pak kagen ind i film, når den skal i køleskabet.
Fik jeg svaret på det hele?
Anmeld