Ret til påskefrokost

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

31. marts 2009

Opus-specialist-vb

Altså herhjemme er påsken i græsk tegn og med alt der tilhører :) (læs hvad vi gider) Så hvis nogen er interesseret i det så giv lyd jeg skal gerne smide nogle lækre græske opskrifter både på varmt og koldt :)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. april 2009

Fru_Hansen-vb

Titte skrev:
Hvad med en fiskelagkage, det er toast brød der bliver lagt 3 skiver ved siden af hinanden, så smøres et lag tun blandet med cremefraiche m.m. på, så æg, rejer, asparges, brød imellem de forskellige lag fisk, til slut pyntes med lakseskiver, æg, rejer, kaviar, dild, citron og tomater/agurker....... Kan godt sende dig opskriften hvis du vil have den..........................:P
Ja tak til opskrift:)

Anmeld

4. april 2009

Fru_Hansen-vb

Nå men jeg har bestemt mig laver en kold kyllingesalat, som ikke er rod sammen, men ligger det pænt i et fad med ananas, chamignon, bornholmer hane, iceberg/andet salat, bacon, og laver en god karry dressing og hjemme bagt eller bragt brød. :) Vi får en masse fisk den dag, så det skulle det ikke være. men mange lækre forslag I kom med takker. ;)

Anmeld

4. april 2009

Det er stadig mig-vb

WebDebattør jeANNE skrev:
Til Hal Tak for opskriften, det virker ret nemt:) Den skal jeg nok få lavet til Påske. WebDebattør jeANNE
Der er også nogen der drysser sprødstegt bacontern over.....

Anmeld

4. april 2009

Titte-vb

Fiskelagkage Toastbrød uden skorper 1/4 l cremefraiche , vælg selv procent 1 stor tube mayonaise lidt karry 1 ds tun, evt to 3 hårdkogte æg i skiver røget laks i skiver, rejer, citronskiver, dild og kaviar til at pynte med Cremefraiche røres m mayo, salt og pber, og karry. Tun blandes med noget af dressingen, til en god konsistens. Start me 3-4 skiver toast på række på et fad. Derpå lægges tundressingen, toastbrød, dressing og æg, toast og dressing. Stilles på køl til dagen efter. Ved servering pynstes med lakseskiver, citron, kaviar, rejer, dild. Gæsterne kan så selv skære den tykkelse de ønsker at få. Det ser pænt ud, hvis der rundt om lagkagen lægges lidt strimlet salat.

Anmeld

4. april 2009

Fru_Hansen-vb

Titte skrev:
Fiskelagkage Toastbrød uden skorper 1/4 l cremefraiche , vælg selv procent 1 stor tube mayonaise lidt karry 1 ds tun, evt to 3 hårdkogte æg i skiver røget laks i skiver, rejer, citronskiver, dild og kaviar til at pynte med Cremefraiche røres m mayo, salt og pber, og karry. Tun blandes med noget af dressingen, til en god konsistens. Start me 3-4 skiver toast på række på et fad. Derpå lægges tundressingen, toastbrød, dressing og æg, toast og dressing. Stilles på køl til dagen efter. Ved servering pynstes med lakseskiver, citron, kaviar, rejer, dild. Gæsterne kan så selv skære den tykkelse de ønsker at få. Det ser pænt ud, hvis der rundt om lagkagen lægges lidt strimlet salat.
Det lyder lækkert og skal klart prøves snart. takker:)

Anmeld

7. april 2009

WebDebattør jeANNE-vb

Jeg har et spørgsmål til "Skidne æg" opskriften… Er opskriften til to æg, eller hvor mange æg kan den sovsemængde række til? Jeg skal lave retten til vores påskefrokost på torsdag, og jeg har aldrig prøvet at lave den, - faktisk har jeg kun smagt skidne æg èn gang, men der syntes jeg det smagte FANTASTISK, så jeg glæder mig til at serverer det til familien. WebDebattør jeANNE

Anmeld

7. april 2009

WebDebattør jeANNE-vb

På torsdag skal jeg også lave leverpostej til vores familie påskefrokost. Det har jeg heller aldrig prøvet før. Er der nogen der har en god opskrift. Jeg overvejer, om jeg skulle købe en færdig bagselv leverpostej. ……Syntes I det er at snyde? WebDebattør jeANNE

Anmeld

8. april 2009

Titte-vb

WebDebattør jeANNE skrev:
På torsdag skal jeg også lave leverpostej til vores familie påskefrokost. Det har jeg heller aldrig prøvet før. Er der nogen der har en god opskrift. Jeg overvejer, om jeg skulle købe en færdig bagselv leverpostej. ……Syntes I det er at snyde? WebDebattør jeANNE
Næ, at snyde ville jeg ikke kalde det, men jeg laver selv mine leverpostejer, synes jeg er bedre til at lave dem end de færdige, og så kan jeg selv bestemme hvor lidt/meget fedt jeg vil have i dem...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.