Hej til jer godtfolk
har venner som ikke spiser gris af religiøse årsager som jeg selvfølgelig vil respektere
har prøvet meget forskelligt men vil høre om nogle af jer. Ligger inde med en rigtig god og lækker på skrift på en form for frikadeller/kødboller lavet af kalvefars
del endelig og på forhånd tak
Nu ELSKER jeg en god dansk gris! hihi
MEN derfor kan man stadig kende til en god gang okseboller hihi
jeg ved ikke hvordan du laver frikadelle fars men faktisk samme princip
500 g oksefars
1 porre
et æg
salt
peber
mælk
porren hakker du meget meget fint
og så smækker du det hele sammen som en frikadellefars faktisk.
så tager du en spiseske og former dem til gode halvstore boller, på panden med fuldt blus på og lige bruner dem, ikke gemmestege, bare brun
så lægger du dem i en gryde, dækker det med vand, tilsætter kryderier som: allround, bbq, grillkryderi en smule karry.
1 okseboullion
1 grønsagsbouillion
smider et hakket løg i med et fed hvidløg
låg over og lad det koge/simre en times tid
så op med bollerne, sigte væden, og lav en vidunderlig sovs til fra væden
bollerne i igen bagefter
serveres med kartoffelmos
det er et hit herhjemme for alle . .
Anmeld