søger ideer til nye retter

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. december 2014

Lisette W

Fyldt kyllingebryst kan anbefales. Snit et kyllingebryst næsten helt igennem og put dit fyld i. Vikle bacon eller sarano uden om og bag dem i ovnen - ca. 20 minutter ved 200 grader. Fyldet kan være hvidløgssmøreost, persille, soltørredetomater eller noget helt fjerde

Du kan skære kartofler og gulerødder i både og vend dem i lidt olie og tørrede timian eller andet kryderri. Bag dem i ovnen i 30-40 minutter.

 

Helstegt kylling er også lækkert. Rens og krydder den. Den skal have 40 minutter på hver side ved 200 grader varmluft. Start med brystet nedad.

Er der rester kan du bruge resten af kødet i en tærte. Bland grahamsmel, hvedemel, lidt olie og salt og vand til en tærtedej. Forbag tærtedejen i ca. 15 minutter. Svits porre og løg og evt. bacon. Fordel det sammen med kyllingekødet på tærtebunden. Bland cremfrech, æg, krydderier og lidt mel og hæld det ud over. Top med revet os og bag til osten er gylden. Du kan også med fordel putte broccoli eller aspars i denne tærte.  

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. december 2014

female

Jo det har du da fuldstændig ret i

Anmeld

7. december 2014

Tip!

Vores madplan for den næste uge: 

mandag: rester af farsbrød med brasede kartofler og kogte grøntsager. 

Tirsdag: Burgere med en masse grønt. 

Onsdag: Wok med kylling, cashew nødder, ris og tøm grøntsags skuffen. 

Torsdag: rester og rugbrød (spejder dag) 

fredag: er jeg på job.

lørdag: kylling med rodfrugter/flødekartofler og salat. 

Søndag: er jeg på job, rester fra lørdag. 

 

Sidste uge fik vi: 

mandag: bestile junk.. 

Tirsdag: frikadeller, spidskåls salat og grov pasta. 

Onsdag: lakse lasange. 

Torsdag: pizza med arbejdet. 

Fredag: knorr risret. 

Lørdag: Farsbrød med ovn kartofler og kogte gulerødder.

søndag. Rester. 

Jeg laver altid madplan, da det spare en del tid og penge. Det eneste vi kan løbe tør for er yoghurt, frugt, lidt grøntsager og mælk. 

Anmeld

7. december 2014

B&J

Fyldt peberfrugt

rester til pizza dog putter vi ris i halvdelen til peberfrugt

pulledpork

suppe

tærte med laks og en med kylling

kylling i cola

chili con carne

frikadeller med porre i skiver i

risengrød

mørbrad gryde 

pølsemix hjemmelavet

koteletter i fad

 

Anmeld

7. december 2014

EnGodMor

B&J skriver:

Fyldt peberfrugt

rester til pizza dog putter vi ris i halvdelen til peberfrugt

pulledpork

suppe

tærte med laks og en med kylling

kylling i cola

chili con carne

frikadeller med porre i skiver i

risengrød

mørbrad gryde 

pølsemix hjemmelavet

koteletter i fad

 



Hvordan laver du koteletter i fad? 

Jeg laver det selv med fløde i, løg, mini majs, broccoli, blomkål, gulerødder, perleløg osv. 

Men er ved at køre træt i den fremgangsmåde 

Måske du laver det på en anden måde

Anmeld

7. december 2014

B&J

EnGodMor skriver:



Hvordan laver du koteletter i fad? 

Jeg laver det selv med fløde i, løg, mini majs, broccoli, blomkål, gulerødder, perleløg osv. 

Men er ved at køre træt i den fremgangsmåde 

Måske du laver det på en anden måde



har lidt forskellige..

brun sovs, løg 

fløde, flået tomat, peberfrugt, bacon, Champions.

fløde pikant ost rør sammen som en sovs, bacon æble tern, tomat stykker i det er så lækkert. Der kan man også bruge mørbrad

 

Porre, karry fløde, peberfrugt, Champions, æbler

 

 

 

Anmeld

7. december 2014

Frk_Louise

helle85 skriver:

her hjemme få vi mest det samme at spise og jeg er ved at være godt træt af de samme mad

så ville høre om hvad i andre  laver af mad 

 

vi må meget pasta (børne vil stort set kun have det ), gryderet, lasange osv.

jeg kunne godt tænke mig at spise noget mere kylling også, men er ikke så god til at lave mad og finde på nye ting.

hvis i kommer med forslag så må der evt godt være opskrift med



Wok med kylling og nudler? 

Og så de grønsager i nu kan lide.. Herhjemme putter vi lidt forskelligt i - alt efter årstid. Sidst blev det gulerødder skåret i strimler, spidskål, ærter og forårsløg.. 

Og så kan man jo lade være med at krydre det, så det også er børnevenligt 

Anmeld

8. december 2014

helle85

jeg svare lige alle på en gang. mange tak for jeres forslag , det giver nogen nye retter som vi skal smage 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.