Her hjemme er supper et hit, alt fra tomatsuppe til en skøn hønsekødssuppe med mel og kød boller. Det kan også være en suppe med spaghetti fx ( den sidste blev lidt stærk men har en opskrift).
Derudover "bare" en kylling i ovnen enten med kartofler eller ris til - hvis ris så en karryssauce. Så har man rester to, pitabrød dagen efter.
så kan man jo også lave en kyllinge eller lakse lasagne.
madpandekager.
boller i karry of forloren hare plejer også at ryge ned - men har forfærdelig kræsne bærn (2 af dem) og desværre ikke kræsen med det samme så det er en balancegang.
i aften står den på pitabrød her hjemme efter en skæn lammekølle i går.
Og må også indrømme jeg er nået dertil hvor jeg godt kan finde på at lave to retter som så erforbundet af fx risene og måske kødet. Så fx i morgen er det kylling i karry og kung pa kylling og det hele med ris og gnavegrønt. Jeg må simpelthen også have noget mad der smager af lidt mere - mad som jeg kan glæde mig til. Derfor er vores aftensmads bord gerne flere små retter som man så kan tage af.
Anmeld