Hjælp til kage?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. september 2014

Pigent

L&V skriver:

Jeg tænker alle kager hvor man bruger matron og et surmælksprodukt i stedet for bagepulver og mælk/vand bliver lækre svampet.



Jeg skal bage en hvor der skal a38 og mælk i. Har så hørt nogen der bruger yoghurt i stedet for a38 og kærnemælk i steder for mælk er det en fin erstatning?  Jeg har overvejet a38 med hindbær smag og kærnemælk kan man det? 

Jeg elsker at prøve nye ting når jeg bager

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. september 2014

L&V

Pigent skriver:



Jeg skal bage en hvor der skal a38 og mælk i. Har så hørt nogen der bruger yoghurt i stedet for a38 og kærnemælk i steder for mælk er det en fin erstatning?  Jeg har overvejet a38 med hindbær smag og kærnemælk kan man det? 

Jeg elsker at prøve nye ting når jeg bager



Ja det ku jeg ikke forestille mig andet end ku blive lækkert. Bruger du så bagepulver eller natron

Anmeld

19. september 2014

Pigent

L&V skriver:



Ja det ku jeg ikke forestille mig andet end ku blive lækkert. Bruger du så bagepulver eller natron



Tak for dit svar. Jeg bruger natron 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.