Hjælp til kage?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.700 visninger
12 svar
3 synes godt om
17. september 2014

Pigent

Jeg synes ikke jeg har haft så meget held med at bage bløde og svampet kager. Nu skal jeg så bage en store bradepande kage til lørdag, så kom endelig med alle jeres bradepande kager og gerne til en stor bradepande, da jeg dårlig til at beregne sådan noget 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. september 2014

ØnskeSpir...

Denne brunsviger er bare fantastisk lækker, og så er den bare nem at lave 

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

17. september 2014

LouiseEm

Pigent skriver:

Jeg synes ikke jeg har haft så meget held med at bage bløde og svampet kager. Nu skal jeg så bage en store bradepande kage til lørdag, så kom endelig med alle jeres bradepande kager og gerne til en stor bradepande, da jeg dårlig til at beregne sådan noget 



Denne her kanel kage er fantastisk! Har bagt den så mange gange, og har ALDRIG oplevet at den er blevet tør. Den er altid svampet og lækker, selv efter 3 dage. Opbevarer den bare tildækket med stanniol i ovnen. 

 

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=15225

 

Anmeld

17. september 2014

Morgensol

Giftkage!! Super nem, luftig og bestemt ikke tør! http://jensens-madblog.dk/min-mors-giftkage/

Anmeld

17. september 2014

Pigent

Tak

Anmeld

17. september 2014

L&V

Jeg tænker alle kager hvor man bruger matron og et surmælksprodukt i stedet for bagepulver og mælk/vand bliver lækre svampet.

Anmeld

17. september 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79

Jeg bager altid dotD's chokoladekage inde fra kageklubben, og den lykkedes bare hver gang! Vh stine

Anmeld

17. september 2014

Englehår

Profilbillede for Englehår
StineW79 skriver:

Jeg bager altid dotD's chokoladekage inde fra kageklubben, og den lykkedes bare hver gang! Vh stine



Det samme gør jeg  

 

Den er et sikkert hit! 

 

 

Anmeld

18. september 2014

EnGodMor

Bag din kage lidt mindre. 

Det er tit det folk Gør forkert, de bager kagen tiden ud. 

Tag din kage ud lidt før tid/nogle minutter før tid,, os selvom den lige er på nippen til at være for blød 

Bagværk efterbager stadig lidt når man tager det ud af ovnen.

Og rør først  kagen når den er helt kold 

Har selv rigtig god erfaring med det, efter 9 år som bager

Anmeld

18. september 2014

Pigent

Tak det bliver nok en chokolade kage

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.