haves: fløde, bacon og tykke koteletter...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

22. juni 2014

dola

ønskebørn74 skriver:



Hvad har du af grøntsager?



Havde kun lidt løg og en peberfrugt som røg i blandingen ..

Brugte ellers denne opskrift:
http://rema1000.dk/opskrifter/koteletter-i-fad-med -champignonsauce/

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. juni 2014

dola

StineC skriver:

Du skal da selvfølgelig lave koteletter i fad med en "tomatsovs" der smager helt fantastisk. Man er garanteret at skulle ligge på sofaen og slå mave bagefter

Tomatsovs:
½ liter fløde
1 dåse tomatpure
bacontern
champignon
allround krydderi
løgpulver (santa maria)
paprika

Steg koteletterne kort og put dem i et fad. Steg derefter bacon i en gryde og tilsæt champignon i skiver eller kvarte. Tilsæt tomatpure og krydderier og derefter fløden. Lad det småkoge lidt og hæld sovsen over koteletterne. Ind i ovnen cirka 30 minutter ved 200 grader.
Smager godt med f.eks. frisk pasta til eller jasminris.

Lyder ikke af noget specielt, men krydderierne gør at sovsen får en virkelig god smag. Men det er ikke noget man skal spise for tit



Uh den skal helt klart prøves næste gang, men ville bare helst lave noget uden tomat... !!

Men tak for opskriften, er selv stor fan af allround mix...

Anmeld

22. juni 2014

ønskebørn74

dola skriver:



Havde kun lidt løg og en peberfrugt som røg i blandingen ..

Brugte ellers denne opskrift:
http://rema1000.dk/opskrifter/koteletter-i-fad-med -champignonsauce/



Det lyder sgu da lækkert.. 

Anmeld

24. juni 2014

Dot D

Nu kan jeg godt se, at du har lavet noget, men her er en opskrift til en anden god gang...

Skær bacon i stykker og svits det på panden, og så tager du det af og lægger det på lidt køkkenrulle for at suge fedtet.

Så tager du dine koteletter og banker dem let og vender dem i mel med krydderier - salt, peber, karry og lidt paprika. Steg dem på panden i lidt margarine eller olie, og når de er brunet af så tager du og hælder saften fra en dåse ananas ved.

Lad det koge lidt ind og tilsæt så fløden. Når du synes sovsen ser fin ud kommer du ananas og baconet ved, og hvis du servere det med en god omgang ris og evt et godt stykke brød, så er det bare mums

Du kan med fordel fylde op med peberfrugt i tern, broccoli i buketter og andet grønt...

Anmeld

24. juni 2014

dola

Dot D skriver:

Nu kan jeg godt se, at du har lavet noget, men her er en opskrift til en anden god gang...

Skær bacon i stykker og svits det på panden, og så tager du det af og lægger det på lidt køkkenrulle for at suge fedtet.

Så tager du dine koteletter og banker dem let og vender dem i mel med krydderier - salt, peber, karry og lidt paprika. Steg dem på panden i lidt margarine eller olie, og når de er brunet af så tager du og hælder saften fra en dåse ananas ved.

Lad det koge lidt ind og tilsæt så fløden. Når du synes sovsen ser fin ud kommer du ananas og baconet ved, og hvis du servere det med en god omgang ris og evt et godt stykke brød, så er det bare mums

Du kan med fordel fylde op med peberfrugt i tern, broccoli i buketter og andet grønt...



Uh lyder lækkert!! Tak B-)

Anmeld

24. juni 2014

Dot D

dola skriver:



Uh lyder lækkert!! Tak B-)



Det er det også

Velbekomme

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.