Råd omkring mad til dåb!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. juni 2014

Kløver

Pølsehornene kan du godt lave og komme på frost og så lune, kartoffelsalaten ville jeg først lave aftenen før eller samme dag da den ellers ikke vil blive god, men du kan evt lave dressingen aftenen før og koge kartoflerne om morgenen, så er de kolde og lige til at dele når i kommer fra kirken ��

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. juni 2014

solskinsliv

Profilbillede for solskinsliv

jeg plejer at lave denne med purløg, løg og persille:

http://www.arla.dk/opskrifter/kold-kartoffelsalat/

 

eller denne med karry:

http://www.arla.dk/opskrifter/kartoffelsalat/

 

Anmeld

6. juni 2014

solskinsliv

Profilbillede for solskinsliv
solskinsliv skriver:

jeg plejer at lave denne med purløg, løg og persille:

http://www.arla.dk/opskrifter/kold-kartoffelsalat/

 

eller denne med karry:

http://www.arla.dk/opskrifter/kartoffelsalat/

 



glemte lige at skrive at jeg kun putter det halve salt i den med purløg o.s.v, jeg synes det bliver lidt for salt ellers, men det er nok smag og behag 

Anmeld

6. juni 2014

Tystys14

solskinsliv skriver:



glemte lige at skrive at jeg kun putter det halve salt i den med purløg o.s.v, jeg synes det bliver lidt for salt ellers, men det er nok smag og behag 



Det var god Info  Vi ikke så meget for det salte her. 

Man finder mange opskrifter på nettet, men når man ikke normalt lavet sådan noget, er det rart at lave noget andre kender og Kan lide.  Så kan det ikke gå helt galt.

Anmeld

7. juni 2014

Billemyre

Du kan sagtens lave det dagen før, ja, i virkeligheden kan du lave det hele - ingen problemer i det

Jeg vil også foreslå en, som minder meget om den TanyaGR nævner  (Nye pillede kartofler i mundrette bidder, ultra fintskårede gulerødder og radiser, forårsløg i ringe og syltede peberfrugt i små strimler og så med en olie/eddike dressing over.
En af mine bekendte, som er kok, gav mig opskriften - og den er så lækker, og meget frisk og sommerlig. Jeg giver den altid videre til folk som søger nye typer.
Du kan evt. også lave to slags. Mange kan jo også godt lide en med en god fed dressing Evt. af små hele kartofler med skræld, vendt i creme fraiche med mayonnaise, dijonsennep og godt med purløg, salt og peber.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.