Mor til to piger, fra ‘14 og ‘20
Med pølsehornene så tror jeg at jeg havde valgt at fryse
Dem ned sammen med frikadellerne.
Når det er en fest så laver jeg altid kartoffelsalat der er usund og ikke sparer på noget(det kan man i hverdagene).
Som andre skriver; lav den sf nye kartofler skåret i mundrette stykker.
Som dressing bruger jeg græsk yoghurt og creme fraiche(græsk 10% og fraiche 18%) smager til mer liiiiiidt sennep(hader personligt sennep, men i små mængder smages det ikke), lidt mayonnaise, lidt løg, karry, salt og peber.
Smager bedst anden dagen.
Min far bruger altid flødeskum i stedet for den græske yoghurt, den bliver altid et hit.
Når man laver den med yoghurten bliver den meget fast, hvilket jeg godt kan lide, på anden dagen kan man lige blande lidt ekstra creme fraiche hvis den er for fast.
Generelt et godt råd er at smage sig frem. Kom lidt i af hvert og smag, tilføj lidt mere og se hvad der sker.
God fest
Anmeld