ano14316 skriver:
 Kyllinge fillet i strimler marineres i en marinade af sød chilisovs, Soya og hvidløg.. 
Grøntsager fintsnittes
Jeg bruger somregel:
Gullerod
Forårsløg
Squash
Peberfrugt
Hvidkål
Broccoli - i små buketter
Vandkastanjer
Bambusskud
Bønnespirer
Steger det efter hårdhed, altså de hårdeste grøntsager kommer på først.. og undervejs tilsætter beg oystersauce.. 
Ellers den helt hurtige til dagen efter man har fået kylling med ris.. 
Kyllingen skæres i små tern. En pose frossen wokblanding tilberedes efter anvisningen, tilsæt kyllingen, slå et æg eller to ud i wokken imens der røres, tilsæt de kolde kogte ris og steg det hele godt.. 
Serveres med Soya og chilisovs..
Mums det lyder godt.. Tak 
			 
			
			
			
			
				Anmeld