Herhjemme er den mest klassiske fremgangsmåde:
 Kyllingefilet skåret i "skrå" tern (så de bliver lidt flade i det)
Hvidløg - hakket fint
Ingefær - hakket fint eller knust fra glas
Karrypasta, 1-2 tsk, vi er glade for Massaman (lidt sød i det) og Panang karrypasta (stærk)
Løg i strimler eller tern
Forårsløg skåret i 2-3 cm lange stykker
Peberfrugt og gulerod i strimler på 3-4 cm
Evt. broccoli i små buketter
En lille dåse kokosmælk
 Hvidløg, ingefær og karrypasta svitses et minuts tid i olie (fx raps). 
Tilsæt kyllingefilet og brun det - krydr med lidt salt imens. 
Herefter løg, gulerod og broccoli. Efter et par minutter tilsættes peberfrugt og så kokosmælk. Efter kokosmælken er kommet i skal det op og koge, men ikke kraftig-koge. Bare simre. 
Smag til med 2-3 spsk fiskesovs og 2-3 tsk sukker (afhængig af mængden af karrypasta) og tilsæt forårsløg 1 minut før servering - så de bliver lidt bløde, men ikke slatne.
 Man kan så selvfølgelig variere grøntsagerne, vi kommer dog altid helt sikkert løg, forårsløg og peberfrugt i. Det er ikke altid vi får hverken ris eller nudler til, så der er altid rigeligt med grøntsager i selve retten i stedet for 
 Jeg har været på madlavningskursus i Thailand da vi var på ferie derude, så jeg følger hvad jeg kan huske jeg lærte af kokken, for jeg eeeeelsker ægte thaimad 
 
  
			 
			
			
			
			
				Anmeld