Man kan også bruge Marie kiks har jeg hørt... 
 Min opskrift på skum er taget fra "smag og behag" og der bliver altid for meget:
 0.5 dl vand
 150 gr sukker
 100 gr glukosesirup
 bringes i kog - skal nå op på 117 grader
 når temperaturen nærmer sig piskes 100 gr pasteuriserede æggehvider og 1 spsk sukker stift...
 hæld den varme sirup i æggehviderne mens der piskes - strålen må ikke ramme piskeriset...
 pisk videre til det er godt stift/sejt
 tilsæt den smag du ønsker (1 dut Drachmann pulver giver god kraftig lakridssmag) og pisk lidt mere 
 fyld på bundene og stil på køl 1,5 time.
 smelt chokoladen over vandbad og er flødebollerne ikke for store så balancer dem på en gaffel mens du hælder smeltet chokolade over med en ske 
  
 stil på køl og nyd! :-)
			 
			
			
			
			
				Anmeld