Rinepigen skriver:
hm bliver lige lidt forvirret
sådan som jeg forstår det så laver du grøden med olie og så når det skal spises så putter du mme i, i pulver form ? dvs at det ikke først skal laves til mælk og så i grøden ?
Kan jeg evt få din opskrift på det 

Det er fra en brochure der hedder "Barnemad", fra Mejeriforeningen.
Her er opskriften:
Tynd begyndergrød af majs- eller rismel:
2 tsk. majsmel eller rismel
2 dl koldt vand
modermælkserstatningspulver svarende til 2 dl. vand
Pisk mel og vand sammen i en gryde.
Bring blandingen i kog under omrøring:
Skru ned til svag varme, og kog grøden under omrøring ca. 2 minutter.
Afkøl til spisetemperatur og pisk modermælkserstatningspulveret i.
Tip: Ønskes en tykkere grød, bruges dobbelt så meget mel.
Jeg putter 4 tsk. majsmel i, ellers synes jeg det bliver meget tyndt.
MME pulveret kommer jeg i med det samme, og deler det i portioner bagefter.
Her er en anden opskrift:
Cremet hirsegrød
1/2 dl. hirseflager
1 1/2 dl vand
1 tsk. fedtstof
1/2 dl drikkeklar MME
Blend hirseflager og vand med en stavblander.
Bring i kog i en gryde, og kog i ca. 2 minutter, mens der piskes.
Tag gryden af varmen.
Fedtstoffet røres i og mølken tilsættes til konsistensen er passende
Tip: Grøden kan også tilberedes uden at blende hirseflagerne.
Ønskes en tykkere grød, bruges 3/4 dl. hirseflager.
Arlas babymælk er det billigste 